Δείτε πώς στηρίζει τον αγώνα κατά της COVID-19 η Gillette. Μάθετε περισσότερα
close

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Μια νεα προοπτικη στο ξυρισμα ακριβειας

Ἐνας άντρας ήταν η οφετηρία για τη μακρά πορεία μας στο ξύρισμασκριβείας, ο King C. Gillette. Το ὁραμά του οποτέλεσε την έμπνευση γιαπερισσὁτερα απὁ 100 χρὁνια καινοτομίας, και μας επιτρέπει να σαςπροσφέρουμε την καλὑτερη εμπειρία ξυρίσματος στον κόσμο.Και έχουμε ακόμα δρὁμο μπροστά μας!


«Θα σταματησουμε να φτιαχνουμε ξυριστικεσμηχανεσ οταν δεν θα μπορουμενα τισ βελτιωσουμε αλλο.»

1900 - Πρωτοτυπο

1900
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

Ο King C. Gillette είχε την επαναστατική ιδέα για ξυραφάκια μίας χρήσης που θα ήταν εξαιρετικά λεπτά και ισχυρά, κάτι το οποίο οι ειδήμονες από το MIT είχαν αποφανθεί ότι είναι ανέφικτο. Το 1901, με την πρωτοποριακή εφεύρεσή του, ο Gillette κατέρριψε αυτήν τη θέση.

1920 - Νεο και βελτιωμενο

1920
ΝΕΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ

Η Gillette® δημιουργεί ακόμα μια καινοτομία προσφέροντας πιο ακριβή γωνία της λεπίδας, βελτιωμένη λαβή και ρυθμίσεις ανοίγματος-κλεισίματος. Το πρώτο «εργαλείο ακριβείας»

1957 - Ρυθμιζομενη μηχανη

1957
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ

Παρουσιάστηκε η πρώτη ρυθμιζόμενη ξυριστική μηχανή με τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις: για αραιά, μεσαία και πυκνά γένια. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν περισσότερες ρυθμίσεις, καταλήγοντας στο σύνολο των εννέα. Αυτή ήταν η πρώτη ξεκάθαρη προσπάθεια της εταιρείας στη μηχανική να δημιουργήσει μια ξυριστική μηχανή που θα προσαρμόζει τη γωνίας της λεπίδας στο πρόσωπο.

1965 - TECHMATIC

1965
TECHMATIC

Αυτό ήταν το πρώτο σύστημα ξυριστικής μηχανής με «ενιαίο σκέλος», τυλισσόμενο και ανασυρόμενο. Αυτό σήμαινε ότι ο χρήστης δεν θα χρειαζόταν πλέον να αγγίξει τη λεπίδα. Αυτός ο σχεδιασμός προσέφερε ιδιαίτερο στυλ και ήταν μια εξέλιξη της αρχικής Techmatic που αποτέλεσε βασική ξυριστική μηχανή της Gillette για πάνω από 30 χρόνια, μια έκφραση του πειραματισμού με τον industrial σχεδιασμό που κυριάρχησε στην εποχή.

1971

1971
TRAC II®

Η Gillette® παράγει το Trac II®, το πρώτο σύστημα ξυρίσματος με διπλή λεπίδα.

1977 - Atra®

1977
ATRA ®

Η Gillette παρουσιάζει το σύστημα Atra / Contour, το πρώτο σύστημα ξυρίσματος με διπλή λεπίδα και περιστρεφόμενη κεφαλή, το οποίο επέτρεπε την καλύτερη εφαρμογή των λεπίδων στις καμπύλες του προσώπου για βαθύτερο ξύρισμα.

1985 - Atra Plus®

1985
ATRA PLUS®

Η Gillette κυκλοφορεί το Atra Plus® / Contour Plus - το πρώτο ξυραφάκι με λιπαντική ταινία.

1990 - Sensor®

1990
Sensor®

Η Gillette κυκλοφορεί το Sensor®, το πρώτο ξυραφάκι με δύο ανεξάρτητες λεπίδες με έδραση ελατηρίων για υψηλό επίπεδο απόκρισης και αυτόματης προσαρμογής στο περίγραμμα του προσώπου.

1998 - MACH3®

1998
MACH3®

Η Gillette υπερβαίνει κάθε πρότυπο απόδοσης με την MACH3® , την πρώτη ξυριστική μηχανή με τεχνολογία τριών λεπίδων για ακόμα βαθύτερο ξύρισμα και πιο λείο αποτέλεσμα.

2004 - M3Power

2004
M3Power

Η Gillette παρουσιάζει το M3Power, το πρώτο σύστημα ξυρίσματος για χρήση σε νερό που χρησιμοποιεί τεχνολογία μπαταρίας και παράγει μικροδονήσεις που βοηθούν την ξυριστική μηχανή να γλιστράει στην επιδερμίδα για μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία ξυρίσματος.

2006 - Fusion5™

2006
FUSION5TM

Πρώτη κυκλοφορία της σειράς ξυριστικών μηχανών Gillette Fusion5™ Gillette Fusion5™, σε απλή έκδοση και έκδοση με μπαταρία (Power). Διαθέτουν πέντε λεπίδες και υπερτερούν της MACH3 από κάθε άποψη, παρέχοντας το πιο βαθύ και άνετο ξύρισμα της Gillette.

2014 - BODY™

2014
BODY™

Η Gillette αλλάζει το τοπίο της ανδρικής περιποίησης με την πρώτη ξυριστική μηχανή που κατασκευάστηκε για το ανδρικό σώμα—τη GILLETTE BODY™

2014 - Fusion5™ ProGlide®

2015
FUSION5 PROGLIDE®

Η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion5 ProGlide με τεχνολογία FlexBall™ αποτελεί την επόμενη εξέλιξη στην επανάστασή μας για το ξύρισμα—μια ξυριστική μηχανή με περιστρεφόμενη κεφαλή, που σχεδιάστηκε για μέγιστη επαφή με κάθε καμπύλη του ανδρικού προσώπου

2017 - Fusion5™ ProShield™

2017
Fusion5™ ProShield™

Gillette Fusion5 ProShield™ με λιπαντικές ταινίες ΠΡΙΝ και μετά από τις λεπίδες που δημιουργούν ασπίδα προστασίας κατά των ερεθισμών. Οι ξυριστικές μηχανές ProShield διαθέτουν επίσης τεχνολογία FlexBall.

2019
GILLETTE SKINGUARD SENSITIVE

Gillette® SkinGuard είναι η πρώτη ξυριστική μηχανή που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει την επιδερμίδα και να προλαμβάνει ερεθισμούς στους άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα και ψευδοθυλακίτιδα.