Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

history of shaving

1900

Ο King C. Gillette είχε την επαναστατική ιδέα για ξυραφάκια μίας χρήσης που θα ήταν εξαιρετικά λεπτά και ισχυρά, κάτι το οποίο οι ειδήμονες από το MIT είχαν αποφανθεί ότι είναι ανέφικτο. Το 1901, με την πρωτοποριακή εφεύρεσή του, ο Gillette κατέρριψε αυτήν τη θέση.

1971

1971

Η Gillette® παράγει το Trac II®, το πρώτο σύστημα ξυρίσματος με διπλή λεπίδα.

1977

1977

Η Gillette παρουσιάζει το σύστημα Atra / Contour, το πρώτο σύστημα ξυρίσματος με διπλή λεπίδα και περιστρεφόμενη κεφαλή, το οποίο επέτρεπε την καλύτερη εφαρμογή των λεπίδων στις καμπύλες του προσώπου για βαθύτερο ξύρισμα.

1985

1985

Η Gillette κυκλοφορεί το Atra Plus/ Contour Plus - το πρώτο ξυραφάκι με λιπαντική ταινία.

1990

1990

Η Gillette κυκλοφορεί το Sensor®, το πρώτο ξυραφάκι με δύο ανεξάρτητες λεπίδες με έδραση ελατηρίων για υψηλό επίπεδο απόκρισης και αυτόματης προσαρμογής στο περίγραμμα του προσώπου.

1998

1998

Η Gillette υπερβαίνει κάθε πρότυπο απόδοσης με την MACH3®, την πρώτη ξυριστική μηχανή με τεχνολογία τριών λεπίδων για ακόμα βαθύτερο ξύρισμα και πιο λείο αποτέλεσμα.

2004

2004

Η Gillette παρουσιάζει το M3Power, το πρώτο σύστημα ξυρίσματος για χρήση σε νερό που χρησιμοποιεί τεχνολογία μπαταρίας και παράγει μικροδονήσεις που βοηθούν την ξυριστική μηχανή να γλιστράει στην επιδερμίδα για μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία ξυρίσματος.

2006

2006

Πρώτη κυκλοφορία της σειράς ξυριστικών μηχανών Gillette Fusion®, σε απλή έκδοση και έκδοση με μπαταρία (Power). Διαθέτουν πέντε λεπίδες και υπερτερούν της MACH3 από κάθε άποψη, παρέχοντας το πιο βαθύ και άνετο ξύρισμα της Gillette.

2014

2014

Η Gillette αλλάζει το τοπίο της ανδρικής περιποίησης με την πρώτη ξυριστική μηχανή που κατασκευάστηκε για το ανδρικό σώμα—τη GILLETTE BODY™

Gillette Fusion Proglide® με τεχνολογία FlexBall™

2014

Η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion Proglide® με τεχνολογία FlexBall™ αποτελεί την επόμενη εξέλιξη στην επανάστασή μας για το ξύρισμα—μια ξυριστική μηχανή με περιστρεφόμενη κεφαλή, που σχεδιάστηκε για μέγιστη επαφή με κάθε καμπύλη του ανδρικού προσώπου