Δείτε πώς στηρίζει τον αγώνα κατά της COVID-19 η Gillette. Μάθετε περισσότερα
close

Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ

Η ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΗΧΑΝΗ GILLETTE ® STYLER. ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ LOOK.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ
Περιποίηση

Η αδιάβροχη μηχανή περιποίησης για τα γένια διαθέτει τρεις εναλλασσόμενες χτένες για ομοιόμορφο μήκος και προσαρμογή στις καμπύλες του προσώπου σας.
Ξύρισμα

Για να απολαύσετε το τέλειο ξύρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κεφαλή Gillette Fusion™ από τη μάρκα που εμπιστεύεστε, για βαθύ και άνετο ξύρισμα.
Διαμόρφωση

Ολοκληρώστε το ξύρισμά σας με τη λεπίδα ακριβείας (Trimmer). Γυρίστε τη λεπίδα ανάποδα για περισσότερο έλεγχο, για να ξυρίσετε δύσκολες περιοχές και να δημιουργήσετε καθαρές γραμμές..
ΕΝΑ STYLER.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ.
GILLETTE STYLER ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

Με λεπίδες ανώτερης ποιότητας Fusion™ ProGlide® και τεχνολογία από την Braun. Gillette STYLER είναι αδιάβροχη, οπότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μέσα ή έξω από το ντους.
4 ΣΚΑΛΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις τρεις εναλλασσόμενες χτένες (2 χιλ., 4 χιλ., 6 χιλ.) για ομοιόμορφο μήκος και προσαρμογή στις καμπύλες του προσώπου σας.
ΛΕΠΙΔΕΣ PROGLIDE

Στα εξαρτήματα που διατίθενται μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνονται η κεφαλή Gillette Fusion™ ProGlide® με τη λεπίδα ακριβείας (Trimmer) για τέλειες αποδόσεις.
ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθετε πώς να δημιουργήσετε το τέλειο για εσάς look με το Gillette STYLER. Αποκτήστε όποιο στυλ γενιών επιθυμείτε και λάβετε περισσότερες συμβουλές από τη Gillette.