Προϊόν Gillette Fusion5 σε ανακυκλώσιμο χάρτινο κουτί

Σχεδιασμός με λιγότερο πλαστικό

Μεταφέραμε το μεγαλύτερο μέρος της σειράς premium ξυριστικής μηχανής με ανταλλακτικά1 στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη από πλαστικό, σε πλήρως ανακυκλώσιμο χάρτινο κουτί. Με τον τρόπο αυτό, κατά τη διάρκεια των ετών 2020, 2021 και 2022, έχουμε εξαλείψει περίπου 1094.000 κιλά πλαστικού (1094 μετρικούς τόνους) παγκοσμίως, ισοδύναμο που υπερβαίνει τα 110 εκατομμύρια μπουκάλια νερού.2

Ξυριστική μηχανή Gillette Fusion5 σε ανακυκλώσιμη συσκευασία

Σχεδιασμός με καλύτερα υλικά

Έχουμε εισαγάγει τουλάχιστον 40% ανακυκλωμένο περιεχόμενο στη συσκευασία1 του premium επαναχρησιμοποιήσιμου ξυραφιού στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη. Αυξάνουμε επίσης την περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένα πλαστικά (PCR) στα ξυραφάκια μιας χρήσης.

Ξυριστική μηχανή GilletteLabs

Σχεδιασμός για ανθεκτικότητα

Τα επαναχρησιμοποιήσιμα ξυραφάκια μας είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν. Μειώστε τα απόβλητα κατά 80% χρησιμοποιώντας τα για πέντε χρόνια αντί για ένα.

Σχεδιασμός για ανακυκλωσιμότητα

Σχεδιασμός για ανακυκλωσιμότητα

Για να δώσουμε στα υλικά μια δεύτερη ζωή, ενσωματώνουμε περισσότερα ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά στα προϊόντα και τις συσκευασίες μας. Η νεότερη εισαγωγή μας, το GilletteLabs με μπάρα απολέπισης προσφέρεται σε ανακυκλώσιμο χάρτινο κουτί από πιστοποιημένο υλικό FSC.

Terracycle

Βοηθήστε στην ανακύκλωση των ξυριστικών μηχανών σας με το TerraCycle®.

Κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας πρόγραμμα ανακύκλωσης ξυριστικών μηχανών σε συνεργασία με την Terracycle στις ΗΠΑ το 2019. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση της συλλογής και της ανακύκλωσης των ξυριστικών μηχανών γενικά, όχι μόνο της Gillette, αλλά και όλων των ξυριστικών μηχανών άλλων επώνυμων προϊόντων, σε περισσότερες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Μάθετε πώς στο TerraCycle.com.

1 εξαιρούνται τα προϊόντα Sensor excel, Sensor 3, MACH3 Start και Fusion Sport, που δέχοναι ανταλλακτικά

2 με βάση τους συνδυασμένους όγκους αποστολών των ετών 2020, 2021 και 2022. Εξοικονόμηση πλαστικών απορριμμάτων από τις αλλαγές στις συσκευασίες της σειράς προϊόντων Gillette που δέχονται ανταλλακτικά.