Για πάνω από 120 χρόνια, η Gillette έχει δεσμευτεί να βοηθά τους άνδρες να αποκτήσουν, να νιώσουν και να εκφράσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η δέσμευση αυτή δεν αφορά μόνο τα προϊόντα. Υποστηρίζουμε τους άνδρες κάθε ηλικίας στην προσπάθειά τους για το καλύτερο, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας μας με εταίρους για να παρέχουμε τα εφόδια στους άνδρες ώστε να αποτελέσουν πρότυπα για την επόμενη γενιά.

Φιλοδοξία μας είναι να επηρεάσουμε θετικά εκατομμύρια αγόρια μέσω της δύναμης των προτύπων. Σε συνεργασία με εταίρους, διευκολύνουμε τις ουσιαστικές σχέσεις και εισάγουμε την επόμενη γενιά αγοριών στα οφέλη της καθοδήγησης.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Εάν είχατε την τύχη να έχετε κάποιον που σας έκανε να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ή που σας παρείχε χρήσιμες συμβουλές σε σημαντικές στιγμές στη ζωή σας, τότε καταλαβαίνετε τη σημασία ενός θετικού προτύπου.

Ενώ αυτά τα πρότυπα μπορούν να λάβουν πολλές μορφές, π.χ. γονέας, μέλος της ευρύτερης οικογένειας, μεγαλύτερος αδερφός, προπονητής, δάσκαλος, μέντορας –η επίδρασή τους είναι αναμφισβήτητη.

Τα αγόρια που έχουν υποστηρικτικά πρότυπα νιώθουν περισσότερη σιγουριά για τις επιλογές και το μέλλον τους.

Το 84% των νεαρών ανδρών δηλώνουν ότι η ύπαρξη ενός προτύπου μπορεί να τους βοηθήσει να δείξουν περισσότερη ενσυναίσθηση ως άτομα

Το 86% των νεαρών ανδρών πιστεύουν ότι ένα πρότυπο μπορεί να τους βοηθήσει να είναι ο εαυτός τους

Το 76% των νεαρών ανδρών που έχουν κάποιο πρότυπο συμφωνούν ότι νιώθουν σιγουριά για το μέλλον τους

Πηγή: Equimundo

ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

Μέσω του δικτύου των τοπικών και περιφερειακών εταίρων μας, βοηθάμε τους άνδρες να έχουν θετικό αντίκτυπο στους γύρω τους.

Capitanes del Futuro και Major League Soccer

Capitanes del Futuro και Major League Soccer

Στις ΗΠΑ, η Gillette και η Major League Soccer (MLS - Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ΗΠΑ) συνεργάζονται με τους Capitanes del Futuro για να παρέχουν στους μη προνομιούχους νεαρούς ισπανόφωνους πρόσβαση σε πρότυπα, γεγονός που αποτελεί το βασικό τους εμπόδιο στην πρόοδο. Το πρόγραμμα συνδέει αγόρια που είναι παθιασμένα με το ποδόσφαιρο και έχουν επιδείξει ηγετικές ικανότητες με πρότυπα που παρέχουν έκθεση σε ευκαιρίες εντός και εκτός γηπέδου.
Football Beyond Borders

Football Beyond Borders

Από το 2016, η Gillette UK συνεργάζεται με τον φιλανθρωπικό εκπαιδευτικό οργανισμό νέων Football Beyond Borders (FBB) ώστε να εμπνεύσει την επόμενη γενιά να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη. Ο οργανισμός FBB συνδέει νέους από μη προνομιούχα κοινωνικο-οικονομικά περιβάλλοντα που είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο με μακροχρόνιους μέντορες για να τους βοηθήσει να τελειώσουν το σχολείο με τις δεξιότητες και τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να κάνουν μια επιτυχημένη μετάβαση στην ενηλικίωση.
Movember Foundation

Movember Foundation

Η αποστολή του Movember έχει εξελιχθεί πέρα από τον καρκίνο του προστάτη και των όρχεων για να συμπεριλάβει την ψυχική υγεία, καθιστώντας τα συνώνυμα με την ανδρική υγεία παγκοσμίως. Η δεκαετής συνεργασία της Gillette με το Movember συμβάλλει στην προώθηση του στόχου μας για κάθε αγόρι να μεγαλώσει με ένα θετικό πρότυπο, βοηθώντας να αποδείξουμε την αξία της αυτοφροντίδας για τους άνδρες, όχι μόνο στη δική τους ζωή, αλλά ως πρότυπο για τα αγόρια που υποστηρίζουν. Μαζί, με κάθε μουστάκι και κάθε συζήτηση, αλλάζουμε το πρόσωπο της ανδρικής υγείας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Απολαύστε ένα στενό ξύρισμα και υπέροχο στυλ, με αυτοπεποίθηση.