Η Gillette δεσμεύεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε άνδρα, σε κάθε ηλικία και στάδιο στη ζωή του, να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό του. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε εκπληκτικές εμπειρίες περιποίησης της τριχοφυΐας του σώματος, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τις επόμενες γενιές. Ως ηγέτης στα προϊόντα περιποίησης τριχοφυΐας σώματος, γνωρίζουμε τη σημασία μιας ισχυρής κληρονομιάς. Γι’ αυτό τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προγράμματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε όλα όσα κάνουμε. Θέλουμε τα προϊόντα μας να εξυπηρετούν και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σήμερα, αύριο και μελλοντικά.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων εποχών, η Gillette ενισχύει τις προσπάθειές της για να παίξει αξιόλογα τον ρόλο της, προστατεύοντας την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων της, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο που στηρίζονται στα προϊόντα της, υποστηρίζοντας τους εργάτες, τους οργανισμούς αρωγής και τις κοινότητες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της παγκόσμιας πανδημίας.

Δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η κρίση, αλλά γνωρίζουμε ότι η αφοσίωση και η αντοχή των γενναίων επαγγελματιών υγείας και διασωστών θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Το ίδιο θα διαρκέσει και η δέσμευσή μας στη συνεχιζόμενη υποστήριξη και εξυπηρέτηση αυτών, των καταναλωτών και των κοινοτήτων που δραστηριοποιούμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε. Μάθετε περισσότερα για την ανταπόκριση της Gillette στην πανδημία του COVID-19.

Μάθετε περισσότερα για την ανταπόκριση της P&G Corporate στην πανδημία του COVID-19.

Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στις κοινότητες σε ολόκληρο τον κόσμο στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε και, εδώ και δεκαετίες, έχουμε υποστηρίξει αυτές τις κοινότητες με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που κάνουν μεγάλη διαφορά στις ζωές των μη προνομιούχων. Μερικά από αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν την παροχή ισχυρών προτύπων για τους νέους ανθρώπους, ενώ άλλα βοηθούν στην παροχή στέγης σε άστεγους ή την παροχή φροντίδας για την τρίτη ηλικία.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το κίνημα «Movember» για να προωθήσουμε την ενημέρωση για τα κοινωνικά ζητήματα και τα ζητήματα υγείας των ανδρών.

Duplicate Image - Lo mejor para el hombre SP image

Ό,τι καλύτερο για τον άνδρα

Από τις αρχές της, η Gillette επιδεικνύει τη δέσμευση στο να βοηθά τους άνδρες να δείχνουν, να αισθάνονται και να είναι ό,τι καλύτερο μπορούν.

Αυτή η δέσμευση εκπληρώνεται μέσω του σκοπού της επωνυμίας που δίνει έμπνευση σε ό,τι κι αν κάνουμε: «Περιποίηση τριχοφυΐας για την επόμενη γενιά ανδρών». Για αυτήν την επόμενη γενιά ανδρών, αυτό σημαίνει τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αντίκτυπου και την υποστήριξη ανθρώπων και προγραμμάτων που κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Δωρεές

Τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε προσφέρει πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς.

Ό,τι καλύτερο για τον άνδρα

Το 2019, κυκλοφόρησε η καμπάνια μας «Ό,τι καλύτερο για τον άνδρα», με σκοπό να εμπνεύσει, να επιμορφώσει και να βοηθήσει άνδρες όλων των ηλικιών να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να γίνουν πρότυπα για την επόμενη γενιά.

Λήψη ουσιαστικών μέτρων

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ανά έτος για τα επόμενα τρία χρόνια στις ΗΠΑ, με σκοπό τη συνεργασία με ισχυρούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς-συνεργάτες, με τους οποίους θα βοηθήσουμε να εμπνευστεί η νέα γενιά να γίνει η καλύτερη που μπορεί.

Παγκοσμίως