Δείτε πώς στηρίζει τον αγώνα κατά της COVID-19 η Gillette. Μάθετε περισσότερα
close

Covid 19

Στηρίζουμε τον αγώνα

Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, η Gillette ενισχύει με τον τρόπο της τις προσπάθειες για προστασία της υγείας και της ευημερίας των εργαζομένων της, εξυπηρετεί καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο που βασίζονται στα προϊόντα της και στηρίζει τους εργαζομένους της, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και τις κοινότητες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε αυτή την παγκόσμια πανδημία.

Δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η κρίση. Ξέρουμε, όμως, πως η αφοσίωση και η αντοχή των γενναίων επαγγελματιών υγείας και διασωστών θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για τη δέσμευσή μας ότι θα εξακολουθήσουμε να τους στηρίζουμε και να τους εξυπηρετούμε, όπως και τους καταναλωτές και τις κοινότητες, με όποιον τρόπο μπορούμε.

Προστατεύουμε τους υπαλλήλους μας

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας παραμένουν σε λειτουργία. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει πρώτα να φροντίσουμε τους υπαλλήλους μας. Προστατεύοντας τους υπαλλήλους μας, μπορούμε να συνεχίσουμε την παρασκευή, τη συσκευασία και την αποστολή των προϊόντων μας, που είναι απαραίτητα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Λαμβάνοντας καθοδήγηση από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, αξιολογούμε και ενημερώνουμε διαρκώς τις πολιτικές μας. Οι μετρήσεις θερμοκρασίας, η φυσική αποστασιοποίηση και η υπερενίσχυση των διαδικασιών υγιεινής είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους νοιαζόμαστε για την ομάδα μας.

Βοηθάμε τους επαγγελματίες υγείας και τους διασώστες

Οι επαγγελματίες υγείας και οι διασώστες αντιμετωπίζουν καθημερινά νέα κρούσματα της COVID-19 και βασίζονται στα μέτρα ατομικής προστασίας για την προστασία τους. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστια έλλειψη σε τέτοια μέσα.

Δεσμευόμαστε να παράσχουμε βοήθεια. Στη Gillette, βελτιστοποιούμε τους πόρους μας, ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε και να διανέμουμε τα προϊόντα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο κόσμος.

Μάσκες

Το World Shaving Headquarters της Gillette στη Νότια Βοστώνη δώρισε πρόσφατα ένα απόθεμα με 75.000 αναπνευστικές μάσκες N95 σε νοσοκομεία της Μασαχουσέτης.

Ξυριστικές μηχανές

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ συνιστούν στους άνδρες να ξυρίζονται προτού φορέσουν αναπνευστική μάσκα για κατάλληλη εφαρμογή.

Παρέχουμε βοήθεια σε όλο τον κόσμο δωρίζοντας πάνω από ένα εκατομμύριο ξυριστικές μηχανές σε επαγγελματίες υγείας και διασώστες.

Παρέχουμε βοήθεια σε όλο τον κόσμο δωρίζοντας πάνω από ένα εκατομμύριο ξυριστικές μηχανές σε επαγγελματίες υγείας και διασώστες.

Η ομάδα προϊόντων περιποίησης τριχοφυΐας σώματος της P&G στην Κίνα ήταν η πρώτη που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση και να σταθεί στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών με χιλιάδες ξυριστικές μηχανές Gillette και Braun, οι οποίες προσφέρθηκαν μαζί με άλλα προϊόντα της P&G σε επαγγελματίες υγείας που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της περιφέρειας του Γουχάν και πέραν αυτής.

Στη Ρωσία, προσφέραμε 12.000 ξυριστικές μηχανές στο πλαίσιο του εταιρικού ανθρωπιστικού προγράμματος για την COVID-19 «Care to Every Home» της P&G. Στις 5 Απριλίου, η ομάδα του εργοστασίου μας στην Αγία Πετρούπολη πραγματοποίησε μια φιλανθρωπική αλλαγή, ώστε να παραγάγει 500.000 ξυριστικές μηχανές μίας χρήσης για Ρώσους γιατρούς και εθελοντές. Αργότερα, η εταιρεία πρόσθεσε άλλες 500.000 ξυριστικές μηχανές μίας χρήσης στη δωρεά, παρέχοντας συνολικά 1.000.000 ξυριστικές μηχανές μίας χρήσης σε ιατρικές κοινότητες της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης, του Λένινγκραντ, του Κεμέροβο, του Νοβοσιμπίρσκ και άλλων περιοχών.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, δωρίσαμε πάνω από 47.000 ξυριστικές μηχανές στο προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας, που εξακολουθεί να μάχεται στην πρώτη γραμμή διατηρώντας ασφαλείς τους πολίτες της χώρας.

Οι υπάλληλοι του εργοστασίου στο Μανάους της Βραζιλίας δώρισαν ξυριστικές μηχανές Prestobarba και MACH3 σε επαγγελματίες υγείας.

Στην Ευρώπη, δώσαμε 10.000 ξυριστικές μηχανές στον Ερυθρό Σταυρό της Ισπανίας, 8.500 ξυριστικές μηχανές Gillette και Venus στην Innatura της Γερμανίας και πάνω από 25.000 ξυριστικές μηχανές και τζελ ξυρίσματος στον Ερυθρό Σταυρό της Ιταλίας, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα δωρίσουμε πάνω από 50.000 ξυριστικές μηχανές και σετ ξυρίσματος στον Ερυθρό Σταυρό και σε ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης της Γαλλίας, του Βελγίου και τηςΟλλανδίας.

Στον Καναδά, δωρίσαμε ξυριστικές μηχανές και προϊόντα ξυρίσματος μέσω της GlobalMedic, με σκοπό να δωριστούν τις επόμενες εβδομάδες 35.000 κιτ ανδρικού και γυναικείου ξυρίσματος σε επαγγελματίες υγείας.

Στις ΗΠΑ, δωρίσαμε 20.000 ξυριστικές μηχανές στην Direct Relief, η οποία θα συμβάλει στη διανομή τους σε εργαζομένους σε όλη τη χώρα.

Ασπίδες προσώπου

Οι ασπίδες προσώπου φοριούνται πάνω από τους αναπνευστήρες N95, ώστε αυτοί να μη μολυνθούν και να μην καταστραφούν. Όταν η ομάδα της Gillette έμαθε για την έλλειψη μέτρων ατομικής προστασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συνεργαστήκαμε και αξιοποιήσαμε τις δεξιότητές μας για να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό πρότυπο ασπίδας προσώπου. Το πρότυπο αυτό εγκρίθηκε και έχουμε ήδη ξεκινήσει την παραγωγή και τη συναρμολόγηση ασπίδων στο World Shaving Headquarters, στη Νότια Βοστόνη της Μασαχουσέτης. Έχουμε διανείμει πάνω από 100.000 ασπίδες προσώπου σε οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης της Μασαχουσέτης και έχουμε δεσμευτεί να δωρίσουμε άλλες 200.000 τους επόμενους μήνες.

Δείτε το δελτίο προδιαγραφών προϊόντος για τις ασπίδες προσώπου>

Απολυμαντικό χεριών

Σε δύο από τα εργοστάσια παραγωγής τζελ ξυρίσματος της Gillette, ξεκινήσαμε την παραγωγή απολυμαντικού χεριών. Στόχος μας είναι να παρασκευάσουμε προϊόντα που επιτρέπουν στους πελάτες, τα νοσοκομεία και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να κάνουν τη δουλειά τους με ασφάλεια. Σε όλη την P&G, σκοπεύουμε να παράγουμε τουλάχιστον 45.000 λίτρα απολυμαντικού χεριών την εβδομάδα.

Twitch Stream Aid

Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε με το κανάλι Twitch για το Twitch Stream Aid. Η εκδήλωση αυτή προσέλκυσε 50.000.000 θεατές, που έπαιξαν, μετέδωσαν και παρουσίασαν. Το ταλέντο του Twitch, οι διεθνείς αστέρες και η δωρεά του ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την P&G (από κοινού με τη Gillette) μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε 2.700.000 δολάρια για το Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19 του ΠΟΥ.

Στηρίζουμε τις κοινότητες

Οι συνεισφορές της P&G σε είδος υπερβαίνουν πλέον τα 15.000.000 δολάρια. Καθώς θα συνεργαζόμαστε με κοινότητες σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τις δωρεές και τις συνεισφορές μας. Ο αμετάβλητος στόχος μας είναι να φροντίζουμε ώστε οι οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη να έχουν την καθαριότητα, την υγεία και την υγιεινή που μπορούν να προσφέρουν τα προϊόντα P&G.

Στηρίζουμε κοινότητες σε όλο τον κόσμο παρέχοντας χρήματα σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Στηρίζουμε κοινότητες σε όλο τον κόσμο παρέχοντας χρήματα σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

AΠροσφέραμε πακέτα τροφίμων για να στηρίξουμε περισσότερες από 800 οικογένειες μεταναστών που εργάζονται στο εργοστάσιο της Gillette στο Μπιγουάντι της Ινδίας.

Στην Ευρώπη, έχουμε προσφέρει περισσότερα από 150.000 ευρώ σε ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ συνεργαζόμαστε με τους πρεσβευτές μας Gillette, Venus και Braun σε ολόκληρη την ήπειρο, για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να συγκεντρώσουμε χρήματα για ανθρωπιστική βοήθεια.

Η ομάδα μας στην Κορέα παρείχε οικονομική στήριξη και δωρεές προϊόντων σε επαγγελματίες υγείας της χώρας μέσω στρατολογημένων από το κράτος ιατρικών ιδρυμάτων του Νταεγκού (πόλη που επλήγη περισσότερο από την COVID-19).

Στο Βιετνάμ, προσφέραμε χρήματα για την αγορά μέσων ατομικής προστασίας για ιατρικό προσωπικό. Επίσης, δωρίσαμε προϊόντα σε κέντρα απομόνωσης. Επιπλέον, διαθέτουμε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο οι δωρεές των υπαλλήλων για ανθρωπιστική βοήθεια διπλασιάζονται χάρη σε πόρους της εταιρείας. Η Gillette πραγματοποιεί δωρεές σε όλο το Λος Άντζελες.

Έχουμε πραγματοποιήσει δωρεές σε Αργεντινή και Βραζιλία μέσω του Ερυθρού Σταυρού, στον Παναμά μέσω του υπουργού Υγείας και στο Περού μέσω της Τράπεζας Τροφίμων. Επιπλέον, παρέχουμε προϊόντα της P&G (και νιπτήρες) αξίας άνω των 135.000.000 δολαρίων σε κέντρα περιθαλψης. Αυτή η πρωτοβουλία θα βοηθήσει ευάλωτες κοινότητες, όπως αστέγους και βετεράνους στρατιωτικούς.

Μάθετε περισσότερα για την ανταπόκριση της P&G στην πανδημία COVID-19.