Πως να ξυρίζετε τη βουβωνική περιοχή σας

Συμβουλές για ξύρισμα βουβωνικής περιοχής

Η περιποίηση της βουβωνικής περιοχής αφορά μια ευαίσθητη περιοχή. Γι' αυτό απαιτείται ποιοτικό ξύρισμα με τον σωστό χειρισμό και τα κατάλληλα εργαλεία.

Ξύρισμα βουβωνικής περιοχής

Όταν είστε εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως το Gillette STYLER για όλες τις χρήσεις, το ξύρισμα της βουβωνικής περιοχής γίνεται παιχνίδι. Για να έχετε κάθε φορά εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

BHMA 1:

Επιλέξτε ένα σταθερό μήκος χτένας

Το σωστό μήκος της χτένας της κουρευτικής μηχανής σας μπορεί να σας βοηθήσει να τιθασεύσετε όλες τις τρίχες που έχετε πολύ καιρό να περιποιηθείτε ή δεν έχετε περιποιηθεί ποτέ. Το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση παρέχεται με τρία εξαρτήματα χτένας (2 χιλ., 4 χιλ. και 6 χιλ.) για να μπορείτε να διαλέγετε.

BHMA 2:

Περιποιηθείτε

Περιποιηθείτε τις τρίχες της βουβωνικής περιοχής. Η περιποίηση των τριχών πριν το ξύρισμα σάς βοηθά να αποφύγετε το φράξιμο των λεπίδων.

BHMA 3:

Κάντε ντους

Το νερό θα μαλακώσει τις τρίχες της βουβωνικής σας χώρας (που ενδέχεται να είναι πολύ σκληρές) και θα βοηθήσει την ξυριστική σας μηχανή να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα σας. Το Gillette STYLER είναι αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να κουρέψετε τις τρίχες στη ντουζιέρα.

BHMA 4:

Κάντε αφρό με τζελ ξυρίσματος

Ο πλούσιος αφρός βοηθά στην ενυδάτωση της τρίχας, στη βελτίωση της ολίσθησης του ξυραφιού και στην προστασία του δέρματός σας, καθώς εσείς ξυρίζετε τη βουβωνική σας περιοχή.

BHMA 5:

Ελέγξτε για τυχόν φθαρμένες λεπίδες

Σας φαίνεται ότι οι λεπίδες έχουν φθαρεί ή ότι οι λιπαντικές ταινίες έχουν ξεθωριάσει; Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε την ανταλλακτική κεφαλή πριν ξεκινήσετε.

BHMA 6:

Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις, ξεπλένοντας συχνά και με το δέρμα τεντωμένο. Το Gillette ProGlide είναι μια καλή επιλογή για το ξύρισμα ευαίσθητων περιοχών της επιδερμίδας, όπως η βουβωνική περιοχή σας, καθώς διαθέτει Τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα.

BHMA 7:

Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πλένετε απαλά τις λεπίδες κάτω από τη βρύση, τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω πλευρά και απομακρύνετε το πολύ νερό ανακινώντας ελαφρά. Μη χτυπάτε την ξυριστική σας μηχανή στον νεροχύτη και μην τη σκουπίζετε με πετσέτα. Αυτές οι συνήθειες ενδέχεται να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της ξυριστικής μηχανής, καθώς επηρεάζουν τον περίπλοκο σχεδιασμό των εξαρτημάτων των λεπίδων. Το ξέπλυμα των λεπίδων κάτω από τρεχούμενο νερό βοηθά στην απομάκρυνση του εγκλωβισμένου gel ξυρίσματος, των τριχών και του νεκρού δέρματος.

BHMA 8:

Τεντώστε το δέρμα σας

Δημιουργήστε μια ομοιόμορφη επιφάνεια τεντώνοντας το δέρμα της βουβωνικής περιοχής με το ένα χέρι και καθοδηγώντας την ξυριστική μηχανή με το άλλο.

BHMA 9:

Βάλτε ξανά gel ξυρίσματος

Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται να ξυρίσετε το ίδιο σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να πετύχετε ένα απαλό αποτέλεσμα. Για να προλάβετε τυχόν ερεθισμούς στη βουβωνική χώρα από το ξύρισμα, φροντίστε να ξαναβάλετεgel ξυρίσματος πριν ξαναξυρίσετε.

BHMA 10:

Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Η ενυδάτωση της βουβωνικής περιοχής μετά το ξύρισμα είναι πολύ σημαντική γιατί καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Της Βουβωνικής Περιοχής!

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές και τις κουρευτικές μηχανές της Gillette, μπορείτε να πετύχετε απεριόριστα στυλ στην περιποίηση σώματος.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;