Πως να ξυρίζετε τη βουβωνική περιοχή σας

Συμβουλές για ξύρισμα βουβωνικής περιοχής

Η περιποίηση της βουβωνικής περιοχής αφορά μια ευαίσθητη περιοχή. Γι' αυτό απαιτείται ποιοτικό ξύρισμα με τον σωστό χειρισμό και τα κατάλληλα εργαλεία.

Ξύρισμα βουβωνικής περιοχής

Όταν είστε εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως το Gillette STYLER για όλες τις χρήσεις, το ξύρισμα της βουβωνικής περιοχής γίνεται παιχνίδι. Για να έχετε κάθε φορά εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

BHMA 1: Επιλέξτε ένα σταθερό μήκος χτένας

Κόψτε τα μαλλιά σας στον καβάλο

Το σωστό μήκος της χτένας της κουρευτικής μηχανής σας μπορεί να σας βοηθήσει να τιθασεύσετε όλες τις τρίχες που έχετε πολύ καιρό να περιποιηθείτε ή δεν έχετε περιποιηθεί ποτέ. Το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση παρέχεται με τρία εξαρτήματα χτένας (2 χιλ., 4 χιλ. και 6 χιλ.) για να μπορείτε να διαλέγετε.

BHMA 2: Περιποιηθείτε

Κόψτε τα μαλλιά σας στον καβάλο

Περιποιηθείτε τις τρίχες της βουβωνικής περιοχής. Η περιποίηση των τριχών πριν το ξύρισμα σάς βοηθά να αποφύγετε το φράξιμο των λεπίδων.

BHMA 3: Κάντε ντους

Απλώστε τζελ ξυρίσματος για ενυδάτωση και προστασία του δέρματος

Το νερό θα μαλακώσει τις τρίχες της βουβωνικής σας χώρας (που ενδέχεται να είναι πολύ σκληρές) και θα βοηθήσει την ξυριστική σας μηχανή να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα σας. Το Gillette STYLER είναι αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να κουρέψετε τις τρίχες στη ντουζιέρα.

BHMA 4: Κάντε αφρό με τζελ ξυρίσματος

Ελέγξτε την οξύτητα των λεπίδων

Ο πλούσιος αφρός βοηθά στην ενυδάτωση της τρίχας, στη βελτίωση της ολίσθησης του ξυραφιού και στην προστασία του δέρματός σας, καθώς εσείς ξυρίζετε τη βουβωνική σας περιοχή.

BHMA 5: Ελέγξτε για τυχόν φθαρμένες λεπίδες

Ξυρίστε ελαφρά και απαλά

Σας φαίνεται ότι οι λεπίδες έχουν φθαρεί ή ότι οι λιπαντικές ταινίες έχουν ξεθωριάσει; Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε την ανταλλακτική κεφαλή πριν ξεκινήσετε.

BHMA 6: Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις, ξεπλένοντας συχνά και με το δέρμα τεντωμένο. Το Gillette ProGlide είναι μια καλή επιλογή για το ξύρισμα ευαίσθητων περιοχών της επιδερμίδας, όπως η βουβωνική περιοχή σας, καθώς διαθέτει Τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα.

BHMA 7: Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Τεντώστε το δέρμα

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πλένετε απαλά τις λεπίδες κάτω από τη βρύση, τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω πλευρά και απομακρύνετε το πολύ νερό ανακινώντας ελαφρά. Μη χτυπάτε την ξυριστική σας μηχανή στον νεροχύτη και μην τη σκουπίζετε με πετσέτα. Αυτές οι συνήθειες ενδέχεται να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της ξυριστικής μηχανής, καθώς επηρεάζουν τον περίπλοκο σχεδιασμό των εξαρτημάτων των λεπίδων. Το ξέπλυμα των λεπίδων κάτω από τρεχούμενο νερό βοηθά στην απομάκρυνση του εγκλωβισμένου gel ξυρίσματος, των τριχών και του νεκρού δέρματος.

BHMA 8: Τεντώστε το δέρμα σας

Εφαρμόστε ξανά το τζελ ξυρίσματος εάν είναι απαραίτητο

Δημιουργήστε μια ομοιόμορφη επιφάνεια τεντώνοντας το δέρμα της βουβωνικής περιοχής με το ένα χέρι και καθοδηγώντας την ξυριστική μηχανή με το άλλο.

BHMA 9: Βάλτε ξανά gel ξυρίσματος

Ξεπλύνετε μετά το ξύρισμα, στεγνώστε την πετσέτα και βρέξτε το στήθος σας

Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται να ξυρίσετε το ίδιο σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να πετύχετε ένα απαλό αποτέλεσμα. Για να προλάβετε τυχόν ερεθισμούς στη βουβωνική χώρα από το ξύρισμα, φροντίστε να ξαναβάλετεgel ξυρίσματος πριν ξαναξυρίσετε.

BHMA 10: Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Συγχαρητήρια για την κυριότητα της περιποίησης του σώματός σας

Η ενυδάτωση της βουβωνικής περιοχής μετά το ξύρισμα είναι πολύ σημαντική γιατί καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Της Βουβωνικής Περιοχής!

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές Gillette και στα μηχανήματα για ένα απαλό ξύρισμα

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές και τις κουρευτικές μηχανές της Gillette, μπορείτε να πετύχετε απεριόριστα στυλ στην περιποίηση σώματος.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;