Πως να ξυρίζετε το στήθος σας

Συμβουλές για ξύρισμα στήθους

Είτε ξυρίζετε το στήθος σας συστηματικά για λόγους υγιεινής, είτε θέλετε απλά να το δοκιμάσετε, η Gillette έχει τα εργαλεία και τις συμβουλές που θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε την εμφάνιση και την αίσθηση που επιθυμείτε.

Ξύρισμα στήθους

Όταν είστε εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως το Gillette STYLER για όλες τις χρήσεις, το ξύρισμα του στήθους γίνεται παιχνίδι. Για να έχετε κάθε φορά εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

BHMA 1: Επιλέξτε ένα σταθερό μήκος χτένας

Κόψτε τα μαλλιά στο στήθος

Το σωστό μήκος χτένας της κουρευτικής μηχανής σας μπορεί να σας βοηθήσει να τιθασεύσετε όλες τις τρίχες που έχετε πολύ καιρό να περιποιηθείτε ή δεν έχετε περιποιηθεί ποτέ. Το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση παρέχεται με τρία εξαρτήματα χτένας (2 χιλ., 4 χιλ. και 6 χιλ.) για να μπορείτε να διαλέγετε.

BHMA 2: Περιποιηθείτε

Κόψτε τα μαλλιά στο στήθος

Περιποιηθείτε τις τρίχες του στήθους σας. Η περιποίηση των τριχών πριν το ξύρισμα σάς βοηθά να αποφύγετε το φράξιμο των λεπίδων.

BHMA 3: Κάντε ντους

Απλώστε τζελ ξυρίσματος για ενυδάτωση και προστασία του δέρματος

Το νερό θα μαλακώσει τις τρίχες του στήθους σας (που ενδέχεται να είναι πολύ σκληρές) και θα βοηθήσει την ξυριστική σας μηχανή να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα σας. Το Gillette STYLER είναι αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να κουρέψετε τις τρίχες στη ντουζιέρα.

BHMA 4: Κάντε αφρό με gel ξυρίσματος

Ελέγξτε την οξύτητα των λεπίδων

Ο πλούσιος αφρός βοηθά στην ενυδάτωση της τρίχας, τη βελτίωση της ολίσθησης του ξυραφιού και την προστασία του δέρματός σας, καθώς εσείς ξυρίζετε το στήθος σας.

BHMA 5: Ελέγξτε για τυχόν φθαρμένες λεπίδες

Ξυρίστε ελαφρά και απαλά

Σας φαίνεται ότι οι λεπίδες έχουν φθαρεί ή ότι οι λιπαντικές ταινίες έχουν ξεθωριάσει; Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το εξάρτημα των λεπίδων πριν ξεκινήσετε.

BHMA 6: Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Ξυρίστε από έξω προς τα μέσα. Τεντώστε τους μύες του στήθους σας για να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη επιφάνεια ξυρίσματος. Το Gillette ProGlide είναι μια καλή επιλογή για το ξύρισμα του στήθους καθώς διαθέτει Τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα.

BHMA 7: Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Προσέξτε κατά το ξύρισμα γύρω από τις θηλές

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πλένετε απαλά τις λεπίδες κάτω από τη βρύση, τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω πλευρά και απομακρύνετε το πολύ νερό ανακινώντας ελαφρά. Μη χτυπάτε την ξυριστική σας μηχανή στον νεροχύτη και μην τη σκουπίζετε με πετσέτα. Αυτές οι συνήθειες ενδέχεται να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της ξυριστικής μηχανής, καθώς επηρεάζουν τον περίπλοκο σχεδιασμό των εξαρτημάτων των λεπίδων. Το ξέπλυμα των λεπίδων κάτω από τρεχούμενο νερό βοηθά στην απομάκρυνση του εγκλωβισμένου τζελ ξυρίσματος, των τριχών και του νεκρού δέρματος.

BHMA 8: Προσέξτε την περιοχή γύρω από τη θηλή

Εφαρμόστε ξανά το τζελ ξυρίσματος εάν είναι απαραίτητο

Κινηθείτε γύρω-γύρω, χωρίς να περάσετε από πάνω τους. Για σιγουριά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άκρες των δαχτύλων του άλλου χεριού σας για να καλύψετε τις θηλές σας καθώς ξυρίζετε τη γύρω περιοχή.

BHMA 9: Βάλτε ξανά gel ξυρίσματος

Ξεπλύνετε μετά το ξύρισμα, στεγνώστε την πετσέτα και ενυδατώστε το στήθος σας

Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται να ξυρίσετε το ίδιο σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να πετύχετε ένα απαλό αποτέλεσμα. Για να προλάβετε τυχόν ερεθισμούς στο στήθος από το ξύρισμα, φροντίστε να ξαναβάλετε gel ξυρίσματος πριν ξαναξυρίσετε.

BHMA 10: Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Συγχαρητήρια για την εξειδίκευση της περιποίησης του σώματός σας

Η ενυδάτωση του στήθους μετά το ξύρισμα είναι πολύ σημαντική γιατί καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Σώματος!

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Σώματος!

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές και τις κουρευτικές μηχανές της Gillette, μπορείτε να πετύχετε απεριόριστα στυλ στην περιποίηση σώματος.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;