Πως να ξυρίζετε την πλάτη σας

Πως να ξυρίζετε την πλάτη σας

Το ξύρισμα της τριχοφυΐας στην πλάτη είναι ίσως το πιο ζόρικο μέρος της διαδικασίας. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, όμως, να μάθετε πώς γίνεται.

Όταν είστε εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως το Gillette STYLER για όλες τις χρήσεις , το ξύρισμα της πλάτης γίνεται παιχνίδι. Για να έχετε κάθε φορά εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

BHMA 1: Βρείτε έναν βοηθό

Βρείτε έναν βοηθό

Δεν χρειάζεται να μάθετε μόνο εσείς πώς να αφαιρείτε τις τρίχες της πλάτης. Ίσως θέλετε να βρείτε και κάποιον βοηθό και να του μάθετε τις ιδιομορφίες της αφαίρεσης των τριχών της πλάτης. Είναι πρακτικό ζήτημα: Μόνο εάν διαθέτετε απόλυτη επιδεξιότητα, θα καταφέρετε να φτάσετε σε όλα τα σημεία της πλάτης σας.

BHMA 2: Επιλέξτε ένα σταθερό μήκος χτένας

Επιλέξτε ένα σταθερό μήκος χτένας

Το σωστό μήκος χτένας της κουρευτικής μηχανής σας μπορεί να σας βοηθήσει να τιθασεύσετε όλες τις τρίχες που έχετε πολύ καιρό να περιποιηθείτε ή δεν έχετε περιποιηθεί ποτέ. Το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση παρέχεται με τρία εξαρτήματα χτένας (2 χιλ., 4 χιλ. και 6 χιλ.) για να μπορείτε να διαλέγετε.

BHMA 3: Περιποιηθείτε

Περιποιηθείτε

Περιποιηθείτε τις τρίχες της πλάτης σας. Η περιποίηση των τριχών πριν το ξύρισμα σάς βοηθά να αποφύγετε το φράξιμο των λεπίδων.

BHMA 4: Κάντε ντους

Κάντε ντους

Το νερό θα μαλακώσει τις τρίχες της πλάτης σας (που ενδέχεται να είναι πολύ σκληρές) και θα βοηθήσει την ξυριστική σας μηχανή να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα σας. Το Gillette STYLER είναι αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να κουρέψετε τις τρίχες στη ντουζιέρα.

BHMA 5: Κάντε αφρό με gel ξυρίσματος

Κάντε αφρό με gel ξυρίσματος

Ο πλούσιος αφρός βοηθά στην ενυδάτωση της τρίχας, τη βελτίωση της ολίσθησης του ξυραφιού και την προστασία του δέρματός σας, καθώς εσείς ξυρίζετε την πλάτη σας.

BHMA 6: Ελέγξτε για τυχόν φθαρμένες λεπίδες

Ελέγξτε για τυχόν φθαρμένες λεπίδες

Σας φαίνεται ότι οι λεπίδες έχουν φθαρεί ή ότι οι λιπαντικές ταινίες έχουν ξεθωριάσει; Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ανταλλακτική κεφαλή ξυρίσματος πριν ξεκινήσετε.

BHMA 7: Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις, ξεπλένοντας συχνά. Το Gillette ProGlide είναι μια καλή επιλογή για το ξύρισμα της πλάτης, καθώς διαθέτει Τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα..

BHMA 8: Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πλένετε απαλά τις λεπίδες κάτω από τη βρύση, τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω πλευρά και απομακρύνετε το πολύ νερό ανακινώντας ελαφρά. Μη χτυπάτε την ξυριστική σας μηχανή στον νεροχύτη και μην τη σκουπίζετε με πετσέτα. Αυτές οι συνήθειες ενδέχεται να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της ξυριστικής μηχανής, καθώς επηρεάζουν τον περίπλοκο σχεδιασμό των εξαρτημάτων των λεπίδων. Το ξέπλυμα των λεπίδων κάτω από τρεχούμενο νερό βοηθά στην απομάκρυνση του εγκλωβισμένου τζελ ξυρίσματος, των τριχών και του νεκρού δέρματος.

BHMA 9: Βάλτε ξανά gel ξυρίσματος

Βάλτε ξανά gel ξυρίσματος

Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται να ξυρίσετε το ίδιο σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να πετύχετε ένα απαλό αποτέλεσμα. Για να προλάβετε τυχόν ερεθισμούς στην πλάτη από το ξύρισμα, φροντίστε να ξαναβάλετε gel ξυρίσματος πριν ξαναξυρίσετε.

BHMA 10: Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Η ενυδάτωση της πλάτης μετά το ξύρισμα είναι πολύ σημαντική γιατί καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Σώματος!

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Σώματος!

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές και τις κουρευτικές μηχανές της Gillette, μπορείτε να πετύχετε απεριόριστα στυλ στην περιποίηση σώματος.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;