Δείτε πώς στηρίζει τον αγώνα κατά της COVID-19 η Gillette. Μάθετε περισσότερα
close

Gillette® Συχνές ερωτήσεις

FAQ


FAQ Image Component

 1. Ποιες κεφαλές Gillette ταιριάζουν με τη λαβή της ξυριστικής μηχανής μου;

  Για βέλτιστη απόδοση στο ξύρισμα, συστήνουμε να χρησιμοποιείτε κεφαλές που έχουν σχεδιαστεί για τη λαβή σας. Για να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα με τις πληροφορίες προϊόντος της συγκεκριμένης ξυριστικής μηχανής που διαθέτετε. Εναλλακτικά, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις κεφαλές που ταιριάζουν με τη λαβή σας, δείτε τον πιο κάτω πίνακα ή κατεβάστε την πλήρη λίστα.

  Είδος ξυριστικής μηχανής Συμβατότητα κεφαλής
  Fusion5 Proshield
  Ξυριστικές μηχανέςΤαιριάζει με όλες τις κεφαλές Fusion5 ProShield, Fusion5 ProGlide και Fusion5
  Fusion5 ProglideΞυριστικές μηχανέςΤαιριάζει με όλες τις κεφαλές Fusion5 ProShield, Fusion5 ProGlide και Fusion5
  FPGStyler — Ξύρισμα και περιποίηση γενειάδαςΤαιριάζει με όλες τις κεφαλές Fusion5 ProShield, Fusion5 ProGlide και Fusion5
  Fusion5Ξυριστικές μηχανέςΤαιριάζει με όλες τις κεφαλές Fusion5 ProShield, Fusion5 ProGlide και Fusion5
  Mach3Ξυριστικές μηχανέςΤαιριάζει με όλες τις κεφαλές MACH3
  BodyΞυριστική μηχανήΤαιριάζει με όλες τις κεφαλές BODY
  Επιστροφή στην αρχή
 2. Ποια η διαφορά των ξυριστικών μηχανών Power με άλλες ξυριστικές μηχανές;

  Η Gillette κατασκευάζει ξυριστικές μηχανές Power (με μπαταρία), οι οποίες διαθέτουν την ίδια βάση με τις χειροκίνητες ξυριστικές μηχανές, όμως διαθέτουν δόνηση όταν ενεργοποιούνται. Οι ξυριστικές μηχανές Power απαιτούν μπαταρία AAA και ενεργοποιούνται με το πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης στη λαβή. Οι ξυριστικές μηχανές Power απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 8 λεπτά, όμως μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε και πάλι. Όλες οι ξυριστικές μηχανές Power είναι ασφαλείς για χρήση στο ντους®. Επιπλέον, όλες οι κεφαλές των ξυριστικών μηχανών Power μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τη χειροκίνητη έκδοση της λαβής τους και, στην περίπτωση των ξυριστικών μηχανών της οικογένειας Fusion5 (Fusion5, ProGlide και Styler), όλες οι κεφαλές Fusion5 ταιριάζουν με όλες τις λαβές Fusion5. Μάθετε ποιες κεφαλές είναι συμβατές με τη λαβή που διαθέτετε.

  Επιστροφή στην αρχή
 3. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών της Gillette ή να αφήσω κάποιο σχόλιο;

  Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλια σχετικά με τα προϊόντα Gillette, μπορείτε να καλέσετε στο 800-801-3456 ή στείλτε μας email.

  Επιστροφή στην αρχή
 4. Ποια ξυριστική μηχανή Gillette είναι κατάλληλη για ξύρισμα και styling στα γένια;

  Οποιαδήποτε ξυριστική μηχανή Gillette μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα γένια σας, όμως η χρήση μιας πιο προηγμένης ξυριστικής μηχανής θα σας διευκολύνει πολύ. Ένα σύστημα ξυρίσματος με πολλαπλές λεπίδες, όπως η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion5 ProGlide Power με τεχνολογία FlexBall™ , διαθέτει λεπίδες τοποθετημένες πιο κοντά η μια στην άλλη, μειώνοντας την πίεση που ασκείται σε κάθε λεπίδα για περισσότερη άνεση και λιγότερους ερεθισμούς.

  Αν θέλετε να προσθέσετε πιο λεπτομερείς πινελιές στα γένια σας, ρίξτε μια ματιά στο Gillette Fusion5 Proglide Styler. Αυτό το εργαλείο στυλιζαρίσματος 3-σε-1 περιποιείται ομοιόμορφα, ξυρίζει βαθιά και διαμορφώνει το περίγραμμα με ακρίβεια με τη λεπίδα περιποίησης Power Trimmer που σχεδιάστηκε από την Braun® για ευελιξία και ακρίβεια.

  Για να βρείτε ιδέες και έμπνευση για το πώς να στυλιζάρετε τα γένια σας, ρίξτε μια ματιά στα βίντεο styling για γένια της Gillette.

  Επιστροφή στην αρχή
 5. Πόσο διαρκεί η χρήση μιας κεφαλής Gillette Fusion5 ProGlide;

  Κάθε κεφαλή Fusion5 ProGlide ή ProShield αντιστοιχεί σε μέχρι και ένα μήνα ξυρίσματος. Για να διασφαλίσετε ότι η λιπαντική ταινία έχει μεγάλη διάρκεια, αποθηκεύετε τη ξυριστική μηχανή σας στη θήκη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία ή με την κεφαλή προς τα πάνω, μακριά από υγρές επιφάνειες.

  Επιστροφή στην αρχή
 6. Οι χρησιμοποιημένες κεφαλές και λαβές Gillette είναι ανακυκλώσιμες;

  Προς το παρόν, οι ξυριστικές μηχανές και οι συσκευασίες μας δεν είναι ανακυκλώσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειες της P&G για αειφορία, επισκεφθείτε τον ιστότοπο εταιρικής αειφορίας.

  Επιστροφή στην αρχή
 7. Μπορεί η Gillette να μου δώσει συμβουλές για το πώς μπορώ να ξυρίζομαι καλύτερα;

  Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας που ενισχύουν τα προϊόντα μας, γνωρίζουμε ένα-δυο πράγματα σχετικά με το ξύρισμα. Ξεκινήστε με τα άρθρα και βίντεο για ξύρισμα προσώπου στον ιστότοπό μας. Αφού διαβάσετε τα βασικά, μπορείτε να εξερευνήσετε τα βίντεο για την περιποίηση τριχοφυΐας στο σώμα και το styling για γένια και μουστάκι. Και θα βρείτε ακόμη περισσότερα βίντεο στην ιστοσελίδα Gillette YouTube™.

  Επιστροφή στην αρχή
 8. ού κατασκευάζονται τα προϊόντα Gillette;

  Οι λεπίδες της Gillette κατασκευάζονταν στη Βοστώνη από το 1905. Καθώς η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας αυξήθηκε, έχουμε επεκτείνει την ικανότητα παραγωγής μας σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Ωστόσο, συνεχίζουμε περήφανα να κατασκευάζουμε τις καλύτερες λεπίδες Gillette στην πόλη όπου όλα ξεκίνησαν, στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.

  Επιστροφή στην αρχή
 9. Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ διαφορετική ξυριστική μηχανή για να ξυρίζω το σώμα μου;

  Η ξυριστική μηχανή Gillette BODY είναι ειδικά κατασκευασμένη για την περιποίηση του εφηβαίου στους άνδρες («manscaping» όπως το αποκαλούν μερικοί). Χωρίς γωνίες και αιχμηρές άκρες, η καινοτόμα στρογγυλή κεφαλή χάρη στον μπροστινό άξονα, κινείται με άνεση και ευελιξία γύρω από δύσκολες περιοχές, ενώ προσαρμόζεται άνετα στις καμπύλες. Η αντιολισθητική, εργονομική λαβή παρέχει εξαιρετικό έλεγχο, ακόμη και στο ντους, και είναι σχεδιασμένη για όλους τους διαφορετικούς τρόπους κρατήματος που απαιτούνται για να φθάσετε σε όλες τις περιοχές που θέλετε να ξυρίσετε. Ακόμη, διαθέτει τρεις λιπαντικές ταινίες για τέλειο γλίστρημα. Εάν χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες τεχνικές ξυρίσματος του σώματος, η ξυριστική μηχανή Gillette BODY είναι το ιδανικό εργαλείο για να διαχειριστείτε την τριχοφυΐα στο σώμα σας.

  Επιστροφή στην αρχή
 10. Πού μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με την εύρεση εργασίας στη Gillette;

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας στον εταιρικό ιστότοπο για εξεύρεση εργασίας στην P&G.

  Επιστροφή στην αρχή