Πως να ξυρίζετε τις μασχάλες σας

Συμβουλές για ξύρισμα μασχάλης

Μάθετε πώς να περιποιείστε και να ξυρίζετε τις τρίχες της μασχάλης σαν επαγγελματίες και υιοθετήστε την τεχνική.

Ξύρισμα μασχάλης

Όταν είστε εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως το Gillette STYLER για όλες τις χρήσεις, το ξύρισμα της μασχάλης γίνεται παιχνίδι. Για να έχετε κάθε φορά εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

BHMA 1: Επιλέξτε ένα σταθερό μήκος χτένας

Επιλέξτε ένα σταθερό μήκος χτένας

Το σωστό μήκος χτένας της κουρευτικής μηχανής σας μπορεί να σας βοηθήσει να τιθασεύσετε όλες τις τρίχες που έχετε πολύ καιρό να περιποιηθείτε ή δεν έχετε περιποιηθεί ποτέ. Το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση παρέχεται με τρία εξαρτήματα χτένας (2 χιλ., 4 χιλ. και 6 χιλ.) για να μπορείτε να διαλέγετε.

BHMA 2: Περιποιηθείτε

Περιποιηθείτε

Περιποιηθείτε τις τρίχες στις μασχάλες σας. Η περιποίηση των τριχών πριν το ξύρισμα σάς βοηθά να αποφύγετε το φράξιμο των λεπίδων.

BHMA 3: Κάντε ντους

Κάντε ντους

Το νερό θα μαλακώσει τις τρίχες της μασχάλης σας (που ενδέχεται να είναι πολύ σκληρές) και θα βοηθήσει την ξυριστική σας μηχανή να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα σας. Το Gillette STYLER είναι αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να κουρέψετε τις τρίχες στη ντουζιέρα.

BHMA 4: Κάντε αφρό με gel ξυρίσματος

Κάντε αφρό με gel ξυρίσματος

Ο πλούσιος αφρός βοηθά στην ενυδάτωση της τρίχας, στη βελτίωση της ολίσθησης του ξυραφιού και στην προστασία του δέρματός σας, καθώς εσείς ξυρίζετε τις μασχάλες σας.

BHMA 5: Ελέγξτε για τυχόν φθαρμένες λεπίδες

Ελέγξτε για τυχόν φθαρμένες λεπίδες

Σας φαίνεται ότι οι λεπίδες έχουν φθαρεί ή ότι οι λιπαντικές ταινίες έχουν ξεθωριάσει; Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ανταλλακτική κεφαλή ξυρίσματος πριν ξεκινήσετε.

BHMA 6: Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις, ξεπλένοντας συχνά και με το δέρμα τεντωμένο. Το Gillette ProGlide είναι μια καλή επιλογή για το ξύρισμα ευαίσθητων περιοχών της επιδερμίδας, όπως οι μασχάλες, καθώς διαθέτει Τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα.

BHMA 7: Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πλένετε απαλά τις λεπίδες κάτω από τη βρύση, τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω πλευρά και απομακρύνετε το πολύ νερό ανακινώντας ελαφρά. Μη χτυπάτε την ξυριστική σας μηχανή στον νεροχύτη και μην τη σκουπίζετε με πετσέτα. Αυτές οι συνήθειες ενδέχεται να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της ξυριστικής μηχανής, καθώς επηρεάζουν τον περίπλοκο σχεδιασμό των εξαρτημάτων των λεπίδων. Το ξέπλυμα των λεπίδων κάτω από τρεχούμενο νερό βοηθά στην απομάκρυνση του εγκλωβισμένου τζελ ξυρίσματος, των τριχών και του νεκρού δέρματος.

BHMA 8: Ξυρίστε προς διάφορες κατευθύνσεις

Ξυρίστε προς διάφορες κατευθύνσεις

Οι τρίχες της μασχάλης μεγαλώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Γι' αυτό, επιλέξτε μια ξυριστική μηχανή σχεδιασμένη για να ξυρίζει αυτά τα δύσκολα σημεία... όπως είναι το Gillette STYLER.

BHMA 9: Βάλτε ξανά gel ξυρίσματος

Βάλτε ξανά gel ξυρίσματος

Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται να ξυρίσετε το ίδιο σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να πετύχετε ένα απαλό αποτέλεσμα. Για να προλάβετε τυχόν ερεθισμούς στις μασχάλες από το ξύρισμα, φροντίστε να ξαναβάλετε gel ξυρίσματος πριν ξαναξυρίσετε.

BHMA 10: Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Η ενυδάτωση της μασχάλης μετά το ξύρισμα είναι πολύ σημαντική γιατί καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Σώματος!

Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε ειδικός στην Περιποίηση Σώματος!

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές και τις κουρευτικές μηχανές της Gillette, μπορείτε να πετύχετε απεριόριστα στυλ στην περιποίηση σώματος.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;