Η Gillette δεσμεύεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε άνδρα, σε κάθε ηλικία και στάδιο στη ζωή του, να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό του. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε εκπληκτικές εμπειρίες περιποίησης της τριχοφυΐας του σώματος, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τις επόμενες γενιές. Ως ηγέτης στα προϊόντα περιποίησης τριχοφυΐας σώματος, γνωρίζουμε τη σημασία μιας ισχυρής κληρονομιάς. Γι’ αυτό τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προγράμματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε όλα όσα κάνουμε. Θέλουμε τα προϊόντα μας να εξυπηρετούν και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σήμερα, αύριο και μελλοντικά.

Πάνω από 800 εκατομμύρια καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο μας εμπιστεύονται για την περιποίηση τριχοφυΐας του σώματός τους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε αυτούς τους άνδρες και αυτές τις γυναίκες τα καλύτερα προϊόντα περιποίηση τριχοφυΐας σώματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε τους πόρους του πλανήτη μας.

Θέλουμε να συμβάλλουμε στον καθορισμό νέων προτύπων περιβαλλοντικής αριστείας, χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους μέχρι το έτος 2030. Για να το κάνουμε αυτό, σκοπεύουμε να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα σε διάφορους τομείς, όπως η συσκευασία, τα απόβλητα προϊόντων, η εξοικονόμηση νερού, οι παρασκευαστικές γραμμές και η προμηθευτική μας αλυσίδα. Δεσμευόμαστε επίσης πλήρως στην παροχή προϊόντων ανώτατης ποιότητας στους καταναλωτές και στη χρήση ασφαλών συστατικών που μπορούν να εμπιστευτούν.

Καθώς εργαζόμαστε σκληρά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας, έχουμε θέσει σαφείς στόχους και έχουμε κάνει σημαντικά βήματα μπροστά σε διάφορους τομείς: