ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑ GOATEE: ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΤΥΛ

Πως να περιποιηθείτε ένα Goatee: Γένια σε κυκλικό στυλ

Πως να περιποιηθείτε ένα Goatee: Γένια σε κυκλικό στυλ

Τα γένια σε κυκλικό στυλ, γνωστά και ως goatee, είναι στην πιο απλή εκδοχή τους μια λωρίδα από γένια (chin strip) και ένα μουστάκι που ενώνονται και σχηματίζουν έναν κύκλο. Αρκετά εύκολο, σωστά; Με το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση, μπορείτε να επιτύχετε αυτό το στυλ.

Το στυλ goatee

Το να μάθετε πώς να ξυρίσετε τα γένια σε κυκλικό στυλ μπορεί να μοιάζει λίγο δύσκολο. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι εάν είστε εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία. Δείτε εδώ μερικά απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το διάσημο goatee κυκλικό στυλ:

BHMA 1: Επιλέξτε μια χτένα με σταθερό μήκος για περιποίηση

Το σωστό μήκος στη χτένα της κουρευτικής μηχανής θα σας βοηθήσει στο styling. Το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση διαθέτει τρία εξαρτήματα χτένας (2 χιλ., 4 χιλ. και 6 χιλ.) για να διαλέξετε.

BHMA 2: Περιποιηθείτε τα γένια σας

Εξισορροπήστε το μήκος των γενιών σας με το εργαλείο styling. Η περιποίηση των τριχών πριν από το ξύρισμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αίσθησης του τραβήγματος κατά το ξύρισμα, ενώ προλαμβάνει το φράξιμο των λεπίδων.

BHMA 3: Διαμορφώστε το σχήμα του Goatee σας

Αφαιρέστε το εξάρτημα της χτένας του εργαλείου styling και τριμάρετε τα γένια σας για να διαμορφώσετε το σχήμα του Goatee σας. Για καλύτερα αποτελέσματα styling, διατηρήστε τα γένια πιο κοντά στο λαιμό και τα μάγουλα.

BHMA 4: Να ελέγχετε τη συμμετρία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας

Προσέχετε όμως να μην τα τριμάρετε πολύ προκειμένου να έχουν το ίδιο μήκος.

BHMA 5: Προετοιμάστε το πρόσωπό σας

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό που θα ενυδατώσει τις τρίχες και θα τις προετοιμάσει για ξύρισμα. Στη συνέχεια, στα σημεία του προσώπου σας που θέλετε να ξυρίσετε εντελώς, δηλαδή στα σημεία εκτός του goatee, κάντε αφρό με ένα gel ξυρίσματος. Η χρήση αφρού ξυρίσματος προλαμβάνει τα κοψίματα και τους ερεθισμούς.

BHMA 6: Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Τοποθετήστε τις ανταλλακτικές κεφαλές της ξυριστικής μηχανής στη λαβή του Gillette STYLER και ξυριστείτε με ελαφρές, προσεκτικές κινήσεις για ένα βαθύ ξύρισμα. Ταιριάζει με όλες τις ανταλλακτικές κεφαλές Fusion της Gillette.

BHMA 7: Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Το συχνό ξέπλυμα των λεπίδων ανάμεσα στα ξυρίσματα βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης των τριχών και της κρέμας ξυρίσματος στις λεπίδες και στην κεφαλή ξυρίσματος. Έτσι το ξυραφάκι σας έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

BHMA 8: Διαμόρφωση περιγράμματος με τη λεπίδα ακριβείας (Trimmer)

Στο πίσω μέρος όλων των λεπίδων Fusion υπάρχει μια λεπίδα ακριβείας (Trimmer). Χρησιμοποιήστε τη για να δώσετε σχήμα goatee και να επιτύχετε αυστηρά περιγράμματα.

BHMA 9: Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Σκουπίστε με πετσέτα και στη συνέχεια εφαρμόστε μια ενυδατική aftershave λοσιόν ή κρέμα για να καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας.

Μόλις τελειοποιήσατε το Κυκλικό στυλ για γένια!

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές και τις κουρευτικές μηχανές της Gillette μπορείτε να πετύχετε απεριόριστα στυλ στην περιποίηση προσώπου.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;