Πως να περιποιηθείτε τα γένια σας

Λίγη περιποίηση μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Η Gillette® διαθέτει όλες τις συμβουλές, τις έξυπνες λύσεις και τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε τα γένια σας να τραβούν όλα τα βλέμματα.

Βήμα 1

Ψαλιδίστε τα γένια σας μετά το ντους, αφού στεγνώσουν - οι τρίχες θα έχουν ενυδατωθεί και θα είναι πιο εύκολο να κοπούν. Ακόμη, θα έχετε καλύτερη εικόνα του πώς θα φαίνονται αφού τα τιθασεύσετε.

Βήμα 2

Χτενίστε τα γένια σας. Έτσι θα αποφύγετε τους κόμπους και θα προετοιμάσετε τα γένια σας για άψογη περιποίηση.

Βήμα 3

Χρησιμοποιήστε το Gillette Proglide Styler για να πετύχετε ομοιόμορφο μήκος - οι τρεις εναλλασσόμενες χτένες θα σας παρέχουν ομοιομορφία. Για βέλτιστη περιποίηση, κρατήστε την επιδερμίδα σας τεντωμένη και ψαλιδίστε συνεχόμενα με κατεύθυνση μακριά από το πρόσωπο.

Gillette 3-σε-1 Styler για ομοιόμορφη κοπή

Βήμα 4

Να θυμάστε ότι όταν κάνετε κάποιο λάθος κατά το ψαλίδισμα δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί. Οπότε, ξεκινήστε με μια χτένα μεγαλύτερου μήκους για περισσότερο έλεγχο. Για το τέλειο στυλ, διατηρήστε τα γένια σας πιο κοντά στο λαιμό και τα μάγουλά σας. Διατηρήστε τα γένια σας πιο μακριά στο πηγούνι ώστε να μοιάζουν σαν να «σβήνουν» σταδιακά. Χρησιμοποιήστε αυτά τα στυλ για να πάρετε ιδέες.

Βήμα 5

Μετά το ψαλίδισμα, χτενίστε το μουστάκι σας προς τα κάτω και αφήστε την χτένα ώστε να ξυρίσετε τις τρίχες που εκτείνονται πάνω από το χείλος σας.

Βήμα 6

Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε ψαλιδάκι για να κόψετε οποιαδήποτε τρίχα έχει περισσέψει.

Βήμα 7

Χρησιμοποιήστε λάδι κατάλληλο για γένια ώστε να διατηρούνται μαλακά και υγιή. Ένα ελαφρύ λάδι βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στα γένια και την επιδερμίδα σας, μαλακώνοντας και διατηρώντας τα ατίθασα γένια και μουστάκια υγιή.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;