ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ

Μια σταθερή παρουσία, μια ανεβαστική διάθεση και ένας καλός ακροατής είναι συχνά τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να παρέχει ένα θετικό πρότυπο στους νεαρούς άνδρες που αναζητούν καθοδήγηση όσο μεγαλώνουν.

Ίσως είχατε και εσείς οι ίδιοι ένα εξαιρετικό πρότυπο όταν ήσασταν παιδί. Ή μπορεί να κινηθήκατε στο ταξίδι προς την ενηλικίωση μόνοι σας κατά έναν μεγάλο βαθμό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ήσασταν σε αυτή τη θέση και έχετε εμπειρίες που μπορείτε να μοιραστείτε. Ελάτε μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να είστε καθοδηγητής για την επόμενη γενιά ξεκινώντας από σήμερα.

LORENZO LEWIS

Ιδρυτής του λαϊκού κινήματος The Confess Project, με στόχο να εκπαιδεύσει τους κουρείς να υποστηρίζουν την ψυχική υγεία, κυρίως στην κοινότητα των μαύρων.

Lorenzo Lewis, εκπαιδεύει για την ψυχική υγεία

DEEJAY KNIGHT

Βετεράνος των ΗΠΑ, πρώην εκπαιδευτικός και νυν μέλος της Gillette Gaming Alliance, αναγνωρίστηκε στα The Game Awards για την εκπροσώπηση του τολμηρού μέλλοντος των video games.

Deejay Knight, μέλος της Gillette Gaming Alliance

TIMI

Μέντορας στο Football Beyond Borders που βοηθά νεαρούς άνδρες να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι τουςστο ταξίδι τους προς την ενηλικίωση.

Timi, ένας μέντορας ποδοσφαίρου που βοηθάει τα αγόρια να διαμορφώσουν το ταξίδι τους προς τον ανδρισμό

IAN WRIGHT

Κυκλοφόρησε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το Football Beyond Borders και τη Gillette, εστιάζοντας στην Ιστορία των Μαύρων στη Βρετανία, που επί του παρόντος λείπει από τη σχολική διδακτική ύλη στη Μεγ. Βρετανία.

Ian Wright, εγκαινίασε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το ποδόσφαιρο πέρα από τα σύνορα και την Gillette