4 Καλύτερα Στυλ Γενειάδας για Μακριά Πρόσωπα

Τα 4 Καλύτερα Στυλ Γενειάδας για Μακριά Πρόσωπα

Το μακρύ πρόσωπο χαρακτηρίζεται από μήκος προσώπου που είναι μεγαλύτερο από το πλάτος του και από ένα μέτωπο που συχνά έχει το ίδιο μήκος με τα ζυγωματικά. Με μακρύ, ορθογώνιο σχήμα προσώπου, θέλετε ένα μούσι που να αναδεικνύει το δυνατό πηγούνι σας. Το μυστικό είναι να διατηρήστε τα γένια σας πιο κοντά στο κάτω μέρος και πιο μακριά στα πλάγια.

Ακολουθούν τα τέσσερα πιο όμορφα στυλ γενειάδας για αυτό το μακρόστενο σχήμα προσώπου.

Στυλ Γενειάδας για Μακριά Πρόσωπα

Γενειάδα Mutton Chops

Γενειάδα Mutton Chops

Μακριές φαβορίτες και μουστάκι συνθέτουν την παραδοσιακή Γενειάδα Mutton Chops. Πριν ξυριστείτε, αφήστε τις τρίχες του προσώπου σας να μεγαλώσουν σε μήκος περίπου ενός εκατοστού, ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο μήκος.

Γενειάδα Gunslinger Beard και Μουστάκι

Γενειάδα Gunslinger Beard και Μουστάκι

Αυτό το look είναι μια διασταύρωση μεταξύ Mutton Chops και στιλ Horseshoe. Φροντίστε να διατηρείτε τα μαλλιά πιο κοντά στο λαιμό και τα μάγουλά σας.

Λωρίδα από Γένια

Λωρίδα από Γένια

Μια Λωρίδα από Γένια είναι απλώς μια μικρή γραμμή από τρίχες στο πηγούνι.

Στυλ Γενειάδας με Λωρίδα από Γένια

Στυλ Γενειάδας με Λωρίδα από Γένια

Η Λωρίδα από Γένια κυκλώνει το πηγούνι και βοηθά τη γραμμή του πηγουνιού σας να φαίνεται πιο σχηματισμένη. Ξεκινήστε με τριμάρισμα στον λαιμό, αλλά μην πάτε πολύ ψηλά. Θέλετε το μούσι να απλώνεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή του πηγουνιού.

Έτοιμοι να δοκιμάσετε ένα νέο στυλ; Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό για να τα καταφέρετε και δείξτε μας το αποτέλεσμα στο Twitter στο @Gillette.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;