Κοντή γενειάδα

Στυλ για γένια: Στυλ Short Boxed για τα γένια

Περιποίηση γενιών - γένια σε στυλ short boxed

Τα γένια σε στυλ short boxed μοιάζουν με μια πλήρη γενειάδα, αλλά έχουν κοντά γένια με λεπτές και καθαρά περιποιημένες γωνίες. Με το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση, μπορείτε να επιτύχετε αυτό το στυλ.

Το στυλ short boxed για γένια

Υπάρχουν αμέτρητα στυλ για γένια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η περιποίηση για τα γένια πρέπει να είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Δείτε εδώ μερικά απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το διάσημο στυλ short boxed για γένια:

BHMA 1: Επιλέξτε μια χτένα με σταθερό μήκος για περιποίηση

Το σωστό μήκος στη χτένα της κουρευτικής μηχανής θα σας βοηθήσει στο styling. Το Gillette STYLER Για Κάθε Χρήση διαθέτει τρία εξαρτήματα χτένας (2 χιλ., 4 χιλ. και 6 χιλ.) για να διαλέξετε.

BHMA 2: Περιποιηθείτε τα γένια σας

Εξισορροπήστε το μήκος των γενιών σας με το εργαλείο styling. Η περιποίηση των τριχών πριν από το ξύρισμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αίσθησης του τραβήγματος κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, ενώ προλαμβάνει το φράξιμο των λεπίδων.

BHMA 3: Διαμορφώστε το σχέδιο στα γένια σας

Αφαιρέστε το εξάρτημα της χτένας του εργαλείου styling και τριμάρετε τα γένια σας για να καθορίσετε το σχήμα Short Boxed. Για καλύτερα αποτελέσματα styling, διατηρήστε τα γένια σας πιο κοντά στο λαιμό και τα μάγουλα.

BHMA 4: Να ελέγχετε τη συμμετρία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας

Προσέχετε όμως να μην τα τριμάρετε πολύ προκειμένου να έχουν το ίδιο μήκος.

BHMA 5: Προετοιμάστε το πρόσωπό σας

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό που θα ενυδατώσει τις τρίχες και θα τις προετοιμάσει για ξύρισμα. Στη συνέχεια, κάντε αφρό με gel ξυρίσματος στα σημεία του προσώπου που θέλετε να ξυρίσετε εντελώς, συμπεριλαμβανομένου του λαιμού και των μάγουλων. Η χρήση αφρού ξυρίσματος προλαμβάνει τα κοψίματα και τους ερεθισμούς.

BHMA 6: Ξυρίστε με απαλές, προσεκτικές κινήσεις

Τοποθετήστε τις ανταλλακτικές κεφαλές της ξυριστικής μηχανής στη λαβή του Gillette STYLER και ξυριστείτε με ελαφρές, προσεκτικές κινήσεις για ένα βαθύ ξύρισμα. Ταιριάζει με όλες τις ανταλλακτικές κεφαλές Fusion5 της Gillette.

BHMA 7: Ξεπλένετε συχνά τις λεπίδες

Το συχνό ξέπλυμα των λεπίδων ανάμεσα στα ξυρίσματα βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης των τριχών και της κρέμας ξυρίσματος στις λεπίδες και στην κεφαλή ξυρίσματος. Έτσι το ξυραφάκι σας έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

BHMA 8: Διαμόρφωση περιγράμματος με τη λεπίδα ακριβείας (Trimmer)

Στο πίσω μέρος όλων των λεπίδων Fusion υπάρχει μια λεπίδα ακριβείας (Trimmer). Χρησιμοποιήστε τη για να δώσετε σχήμα short boxed και να επιτύχετε αυστηρά περιγράμματα.

BHMA 9: Ξεπλύνετε, στεγνώστε και ενυδατώστε

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Σκουπίστε με πετσέτα και στη συνέχεια εφαρμόστε μια ενυδατική aftershave λοσιόν ή κρέμα για να καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας.

Μόλις τελειοποιήσατε το στυλ Short Boxed για τα γένια!

Χάρη στις ξυριστικές μηχανές και τις κουρευτικές μηχανές της Gillette μπορείτε να πετύχετε απεριόριστα στυλ στην περιποίηση προσώπου.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;