Συμβουλές Ξυρίσματος: Άγρια ή Σκληρά γένια

Αν νιώθετε δυσφορία, κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ξυρίζεστε κατάλληλα για την σύνθεση της τρίχας σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασκείτε πίεση στα γένια σας. Οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα πιο άνετο ξύρισμα.

Καθαρίστε και ενυδατώστε:

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν καθαρισμού ή απολέπισης για το πρόσωπο, για να βοηθήσει ώστε να μαλακώσουν τα γένια πριν από το ξύρισμα. Μπορείτε, επίσης, να ενυδατώσετε την επιδερμίδα με ζεστό νερό, για τουλάχιστον τρία λεπτά, προκειμένου να μαλακώσουν περαιτέρω τα γένια ώστε να ξυριστείτε με περισσότερη ευκολία.

Επιλέξτε ένα gel ξυρίσματος που είναι κατάλληλο για της ανάγκες σας:

Η χρήση ενός gel ξυρίσματος βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας ενάντια στα κοψίματα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά να μαλακώσουν τα γένια έτσι ώστε να γλιστρούν άνετα οι λεπίδες για ένα απίστευτα βαθύ ξύρισμα.

Δοκιμάστε μια προηγμένης τεχνολογίας ξυριστική μηχανή:

Χρησιμοποιήστε μια ξυριστική μηχανή με πολλές λεπίδες τοποθετημένες κοντά η μία στην άλλη, όπως η ProGlide Power Ξυριστική Μηχανή με τεχνολογία FlexBall, που βοηθά στο να μειωθεί η πίεση σε κάθε λεπίδα για περισσότερη άνεση και λιγότερους ερεθισμούς.

Κρατήστε το καλύτερο για το τέλος:

Ξυρίζοντας το άνω χείλος και την περιοχή γύρω από το στόμα σας στο τέλος του ξυρίσματος, θα δώσει στο gel ξυρίσματος περισσότερο χρόνο για να να μαλακώσει περαιτέρω τα γένια σας και για να σας χαρίζει απαλό και άνετο ξύρισμα.

Ελέγξτε τις ανταλλακτικές κεφαλές σας:

Αλλάξτε ανταλλακτική κεφαλή όταν αρχίζετε να νιώθετε τράβηγμα ή δυσφορία. Κάποιες ξυριστικές μηχανές διαθέτουν λιπαντική ταινία που ασπρίζει σταδιακά για να σας επισημάνει οτι η απόδοση του ξυρίσματος δεν είναι πλέον η βέλτιστη.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;