Ένας άντρας με στρογγυλό πρόσωπο

Γενειάδες για Στρογγυλά Πρόσωπα: 6 Αρρενωπά Στυλ

Μπορείτε να απογειώσετε όποιο στυλ θέλετε, αλλά μερικές γενειάδες δείχνουν καλύτερα στα στρογγυλά πρόσωπα. Τα κλασικά tips στυλ για αυτό το σχήμα προσώπου προτείνουν περιποιημένες τρίχες, να αποφεύγετε μακριές φαβορίτες, και τη διατήρηση ενός περιποιημένη λαιμόκοψη γενειάδας. Το σωστό στυλ μπορεί ακόμη και να αδυνατίσει το πρόσωπό σας, χαρίζοντάς σας μια νεανική και δυνατή εμφάνιση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα καλύτερα εργαλεία για τη δουλειά και, στη συνέχεια, δείτε αυτά τα στυλ γενειάδας για να βρείτε το τέλειο για το πρόσωπό σας.

Γενειάδες για Οβάλ Πρόσωπα

Η Γενειάδα Van Dyke

Η Γενειάδα Van Dyke

Γι’ αυτήν την εμφάνιση μπορείτε να ευχαριστήσετε έναν ζωγράφο ονόματι Sir Anthony van Dyck, ο οποίος έζησε πριν από 300 χρόνια. Το «Van Dyke» είναι ουσιαστικά ένα πλήρες στιλ Goatee με ανεξάρτητο μουστάκι.

Γενειάδα σε Στυλ Short Boxed

Γενειάδα σε Στυλ Short Boxed

Για αυτό το στυλ, τα γένια σας πρέπει να αγκαλιάζουν το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή περιποίησης για να δημιουργήσετε μια σταθερή γραμμή γενειάδας κάτω από το πηγούνι σας και διατηρήστε τα πλαϊνά του προσώπου σας τριμαρισμένα λεπτά και κομψά. Αυτή είναι η Γενειάδα Short Boxed.

Γενειάδα Στιλ Balbo

Γενειάδα Στιλ Balbo

Σκεφτείτε το Short Boxed Beard αλλά χωρίς φαβορίτες. Η Γενειάδα Balbo έχει ένα ανεξάρτητο μουστάκι με πιο γεμάτες τρίχες προσώπου στο πηγούνι. Ένα γωνιακό ξύρισμα κατά μήκος των ζυγωματικών ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Γενειάδα Anchor

Γενειάδα Anchor

Για μια Γενειάδα Anchor δεν έχετε παρά μόνο να συνδυάσετε ένα μουστάκι με μερικές τρίχες στο πρόσωπο κατά μήκος της γραμμής του πηγουνιού. Δώστε σχήμα στη γενειάδα πριν ξυρίσετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Γενειάδα Ducktail

Μια μυτερή γενειάδα «ducktail» μοιάζει όπως ακούγεται. Αυτό το στυλ έχει σχήμα που μοιάζει με ουρά πάπιας από το πηγούνι σας: μακρύ και μυτερό, με κοντές πλευρές και ένα περιποιημένο μουστάκι. Θα χρειαστείτε πυκνές τρίχες γενειάδας για να πετύχετε αυτό το στυλ.

Γαλλική Γενειάδα

Αυτό το στυλ μπορεί να ξεκίνησε από τη Γαλλία, αλλά είναι δημοφιλές παντού. Ίσως επειδή δεν απαιτεί πολλή συντήρηση και έχει υπέροχη εμφάνιση. Ξεκινήστε να μεγαλώνετε εντελώς τη γενειάδα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ξυραφάκι σας για να ξυρίσετε τα μάγουλα και το πηγούνι σας εντελώς. Αφήστε τις τρίχες του προσώπου μόνο γύρω από το στόμα σας.

Ψάχνετε κι άλλες γενειάδες για να δοκιμάσετε; Δείτε περισσότερα στυλ για τρίχες προσώπου. Βρήκατε κανένα που να σας αρέσει; Κάντε μας ένα tweet στο @Gillette.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;