18 Στυλ Γενειάδας για Κάθε Σχήμα Προσώπου

Top 18 Στυλ Γενειάδας για Κάθε Σχήμα Προσώπου

Θέλετε να δοκιμάσετε νέο στυλ γενειάδας; Ξεκινήστε με τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια άψογη νέα εμφάνιση.

Αυτά είναι τα 18 κορυφαία στυλ γενειάδας και συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο για το σχήμα του προσώπου σας.

Επιλέγοντας το Ιδανικό Στυλ Γενειάδας

Δεν ταιριάζει όλα τα στυλ γενειάδας σε κάθε άντρα. Αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό στυλ για το σχήμα του προσώπου σας.

Τύποι Γενειάδας

Γενειάδες για Τετράγωνα Πρόσωπα

Αναδείξτε το τετράγωνο πηγούνι σας με ένα από αυτά τα στυλ. Το κλειδί είναι να διατηρείτε το μούσι σας κοντό στα πλάγια και πιο γεμάτο στο πηγούνι. Κρατήστε αυτές τις γραμμές μυτερές κοντά στα ζυγωματικά σας.

Στιλ Goatee

Στιλ Goatee

Κλασικό. Γνωστό και ως “Κυκλικό μούσι“, το στιλ Goatee είναι μια λωρίδα στο πηγούνι με μουστάκι. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή περιποίησης για να για να διαμορφώσετε το μούσι και, στη συνέχεια, με ελαφριές κινήσεις ξυρίστε το υπόλοιπο πρόσωπό σας εντελώς.

Στυλ μούσι Goatee χωρίς Μουστάκι

Στυλ μούσι Goatee χωρίς Μουστάκι

Παραλείψτε το μουστάκι για ένα στυλ που δείχνει το πηγούνι σας μακρύτερο. Χρησιμοποιήστε τη μηχανή περιποίησής σας για να σχηματίσετε τη γενειάδα σας και, στη συνέχεια, ξυρίστε τις υπόλοιπες τρίχες πάνω από τα χείλη και σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

Στιλ Goatee

Στιλ Goatee

Το petite goatee είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, ένα μικρό στιλ Goatee. Αυτή η εμφάνιση μπορεί επίσης να δείξει το πηγούνι σας μακρύτερο.

Η Γενειάδα Royale

Η Γενειάδα Royale

Η Γενειάδα Royale είναι ένα μουστάκι που πλαισιώνεται από μια λωρίδα από γένια. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή περιποίησης για το σχήμα και στη συνέχεια ξυρίστε τις τρίχες που συνδέουν το μουστάκι με το μούσι.

Γενειάδα σε Στρογγυλά Πρόσωπα

Η σωστή γενειάδα μπορεί να κάνει ακόμη και ένα στρογγυλό πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό. Αφήστε τις τρίχες να γεμίσουν το πηγούνι και, στη συνέχεια, ξυρίστε κατά μήκος τα ζυγωματικά σας.

Η Γενειάδα Van Dyke

Η Γενειάδα Van Dyke

Γι’ αυτήν την εμφάνιση μπορείτε να ευχαριστήσετε έναν ζωγράφο ονόματι Sir Anthony van Dyck, ο οποίος έζησε πριν από 300 χρόνια. Το «Van Dyke» είναι ουσιαστικά ένα πλήρες στιλ Goatee με ανεξάρτητο μουστάκι.

Γενειάδα σε Στυλ Short Boxed

Γενειάδα σε Στυλ Short Boxed

Για αυτό το στυλ, τα γένια σας πρέπει να αγκαλιάζουν το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή περιποίησης για να δημιουργήσετε μια σταθερή γραμμή γενειάδας κάτω από το πηγούνι σας και διατηρήστε τα πλαϊνά του προσώπου σας τριμαρισμένα λεπτά και κομψά. Αυτή είναι η Γενειάδα Short Boxed.

Γενειάδα Στιλ Balbo

Γενειάδα Στιλ Balbo

Σκεφτείτε το Short Boxed Beard αλλά χωρίς φαβορίτες. Το Στυλ γενειάδας Balbo έχει ένα ανεξάρτητο μουστάκι με πιο γεμάτες τρίχες προσώπου στο πηγούνι. Ένα γωνιακό ξύρισμα κατά μήκος των ζυγωματικών ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Γενειάδα Anchor

Γενειάδα Anchor

Για μια Γενειάδα Anchor δεν έχετε παρά μόνο να συνδυάσετε ένα μουστάκι με μερικές τρίχες στο πρόσωπο κατά μήκος της γραμμής του πηγουνιού. Δώστε σχήμα στη γενειάδα πριν ξυρίσετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Γενειάδες για Οβάλ Πρόσωπα

Για καλή σας τύχη, τα περισσότερα στυλ γενειάδας ταιριάζουν αρκετά σε πρόσωπα με οβάλ σχήμα. Ακολουθούν μερικές μοναδικά look που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Μουστάκι Chevron

Chevron

Το Μουστάκι Chevron είναι μια γραμμή σε σχήμα V που καλύπτει ολόκληρο το άνω χείλος σας.

Aτημέλητο Στυλ Για Γένια 3 Ημερών

Aτημέλητο Στυλ Για Γένια 3 Ημερών

Ατημέλητο, αλλά κλασάτο, αυτό το μούσι μοιάζει με ατημέλητη γενειάδα 3 ημερών μεν, περιποιημένη και στυλιζαρισμένη, δε.

Μουστάκι Horseshoe «πέταλο»

Μουστάκι Horseshoe «πέταλο»

Όχι μόνο για καουμπόηδες, το Μουστάκι Horseshoe «πέταλο» είναι ένα κανονικό μουστάκι αλλά με μακριές λωρίδες που φτάνουν μέχρι το πηγούνι σας.

Αυθεντικό Μουστάκι

Αυθεντικό Μουστάκι

Αυτό το απλό μουστάκι βρίσκεται πάνω από το άνω χείλος. Μην τριμάρετε πολύ προσπαθώντας να το κάνετε συμμετρικό.

Γενειάδες για Ορθογώνια Πρόσωπα

Έχετε δυνατά χαρακτηριστικά προσώπου—κάντε το δικό σας. Διατηρήστε τα γένια σας πιο κοντά στο κάτω μέρος και πιο μακριά στα πλάγια για να πετύχετε αυτό το look.

Γενειάδα Mutton Chops

Γενειάδα Mutton Chops

Μακριές φαβορίτες και μουστάκι συνθέτουν την παραδοσιακή Γενειάδα Mutton Chops. Πριν ξυριστείτε, αφήστε τις τρίχες του προσώπου σας να μεγαλώσουν σε μήκος περίπου ενός εκατοστού, ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο μήκος.

Γενειάδα Gunslinger Beard και Μουστάκι

Γενειάδα Gunslinger Beard και Μουστάκι

Αυτό το look είναι μια διασταύρωση μεταξύ Mutton Chops και στιλ Horseshoe. Φροντίστε να διατηρείτε τα μαλλιά πιο κοντά στο λαιμό και τα μάγουλά σας.

Λωρίδα από Γένια

Λωρίδα από Γένια

Μια Λωρίδα από Γένια είναι απλώς μια μικρή γραμμή από τρίχες στο πηγούνι.

Στυλ Γενειάδας με Λωρίδα από Γένια

Στυλ Γενειάδας με Λωρίδα από Γένια

Η Λωρίδα από Γένια κυκλώνει το πηγούνι και βοηθά τη γραμμή του πηγουνιού σας να φαίνεται πιο σχηματισμένη. Ξεκινήστε με τριμάρισμα στον λαιμό, αλλά μην πάτε πολύ ψηλά. Θέλετε το μούσι να απλώνεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή του πηγουνιού.

Soul Patch Στυλ γενειάδας

Soul Patch

Το κλασικό Soul Patch είναι μια μικρή λωρίδα τρίχας κάτω από το κέντρο του κάτω χείλους σας.

Γενειάδα Hipster

Γενειάδα Hipster

Γιατί να μην δοκιμάσετε ένα τολμηρό, εναλλακτικό look; Τα σωστά προϊόντα περιποίησης τριχοφυΐας σώματος κάνουν όλη τη διαφορά σε μια γενειάδα hipster.

Ανεξάρτητα από το στυλ που επιλέγετε, φροντίστε να διατηρείτε τα γένια σας περιποιημένα και καθαρά για να απαλλαγείτε από προβλήματα όπως η πιτυρίδα της γενειάδας. Δείτε περισσότερα στυλ για ανδρικό μουστάκι.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;