7 Καλύτερα Ανδρικά Στυλ για Μουστάκι

7 Καλύτερα Ανδρικά Στυλ για Μουστάκι

Για να πετύχετε ένα μουστάκι, χρειάζεστε το σωστό στυλ για το πρόσωπό σας και μερικές συμβουλές περιποίησης για να το διατηρήσετε περιποιημένο. Με ένα μουστάκι μπορείτε να επιλέξετε κάτι διακριτικό, όπως το μουστάκι «μολύβι» Pencil Stache, ή μια πιο τολμηρή εμφάνιση, όπως το μουστάκι «θαλάσσιος ίππος» "The Walrus".

Όποιο Stache και αν επιλέξετε, έχουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα κορυφαία στυλ για μουστάκι, καθώς και συμβουλές για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Πώς να Μεγαλώσετε Μουστάκι

Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Ένα υπέροχο μουστάκι ξεκινά με ένα καθαρό ξύρισμα. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι τρίχες του προσώπου σας θα έχουν το ίδιο μήκος όταν αρχίσουν να μακρύνουν.

Οι επόμενες δύο συμβουλές: υπομονή και τακτικό τριμάρισμα. Για μερικές εβδομάδες, μπορεί να έχετε κάποιες αδιάφορες τρίχες στο πρόσωπο μέχρι να μακρύνουν και να είναι πιο εύκολο να τις επεξεργαστείτε. Στο μεταξύ, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια σταθερά εργαλεία περιποίησης, όπως Συσκευή στιλιζαρίσματος για όλες τις χρήσεις και Μηχανή περιποίησης Gillette. Έχει σχεδιαστεί για να τριμάρει και να παίρνει τις άκρες από τις τρίχες του προσώπου, διατηρώντας το μουστάκι σας περιποιημένο όσο μεγαλώνει. Επιπλέον, αν ποτέ θελήσετε να το ξυρίσετε ολόκληρο και να ξεκινήσετε από την αρχή, είναι επίσης ιδανική για στενό ξύρισμα. Τα ψαλίδια θα σας βοηθήσουν με τυχόν σκόρπιες τρίχες και με το απλό τριμάρισμα.

Τα Κορυφαία Στυλ για Μουστάκι

Τώρα που ξέρετε τι σας πηγαίνει, δείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή στυλ για μουστάκι σήμερα.

Το Μουστάκι Chevron – Διατηρήστε το άνω χείλος σας σκεπασμένο

Μουστάκι Chevron

Ένα Μουστάκι Chevron καλύπτει ολόκληρο το άνω χείλος σας, με άκρες να δείχνουν προς τα κάτω. Για να αποκτήσετε αυτό το μυτερό σχήμα και να διατηρήσετε τις άκρες σας περιποιημένες, η μηχανή περιποίησης Gillette θα σας βοηθήσει πολύ.

Το Mustache Pencil – Λεπτό μεν, Σοφιστικέ δε

Μουστάκι Pencil

Το Μουστάκι Pencil είναι μια εξαιρετικά λεπτή λωρίδα από τρίχες που δημιουργεί περίγραμμα στο άνω χείλος σας. Για να διατηρήσετε αυτό το στυλ ωραίο και περιποιημένο, θα χρειαστείτε ένα πιο κοντό χτενάκι. Ένα γρήγορο τριμάρισμα κάθε δεύτερη μέρα θα το διατηρήσει περιποιημένο.

Το Handlebar

Το Handlebar

Έχετε αυτοπεποίθηση και πολλή υπομονή; Το Μουστάκι Handlebar ίσως είναι για εσάς. Θα χρειαστεί χρόνος - ίσως και μερικές ατημέλητες μέρες - για να μακρύνουν οι άκρες του Stache σας περισσότερο από το κέντρο.

Για να αποκτήσετε αυτές τις μοναδικές σγουρές άκρες, χρησιμοποιήστε λίγο κερί styling για να στρίψετε τις άκρες προς τα πάνω ή σε σπειροειδές σχήμα αν είναι αρκετά μακριές. Προχωρήστε ελαφρά με το προϊόν, προσθέτοντας λίγο κάθε φορά, ώστε να μην δημιουργήσετε λιπαρότητα.

Το Μουστάκι Στιλ Horseshoe - Ένα Αυστηρό Στυλ για μια Τολμηρή Εμφάνιση

Το Μουστάκι Στιλ Horseshoe

Με το Μουστάκι Στιλ Horseshoe, θα πρέπει να διαμορφώσετε τις τρίχες κάτω από το άνω χείλος σας. Στο σημείο όπου τελειώνει το μουστάκι σας, συνεχίστε να μεγαλώνετε τις τρίχες του προσώπου σας σε δύο μακριές γραμμές για να φτιάξετε ένα σχήμα πετάλου.

Αν χαμογελάτε πολύ, αυτό το στυλ έχει πλάκα. Αλλά αν το στόμα σας είναι φυσικά στραμμένο προς τα κάτω, το μουστάκι στιλ Horseshoe μπορεί απλώς να φαίνεται λίγο πεσμένο.

Το Μουστάκι Walrus

Το Μουστάκι Walrus

Μιλάμε για statement. Το μουστάκι του «θαλάσσιου ίππου» Walrus είναι ένα στυλ που δεν μπορεί να πετύχει ο καθένας, αλλά το μακρύ σχήμα του προσώπου βοηθάει. Για να μεγαλώσετε ένα Μουστάκι Walrus, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία που θα ακολουθούσατε και για ένα μουστάκι Handlebar Stache. Η μόνη διαφορά είναι ότι εδώ θα χτενίσετε τις άκρες προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω, διατηρώντας τις ίσιες και όχι σγουρές.

Κεφαλή ξυραφιού Gillette

Με οποιοδήποτε από αυτά τα στυλ, να θυμάστε ότι το λιγότερο που θέλετε είναι ένα πηγούνι γεμάτο καψίματα από το ξυραφάκι να σας μη σας αφήνει να χαρείτε το νέο σας μουστάκι. Δοκιμάστε να ξυρίζεστε με τη φορά της τρίχας (προς την ίδια κατεύθυνση που φυτρώνουν οι τρίχες σας) και χρησιμοποιήστε το Ξυραφάκι μας SkinGuard Sensitive που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ευαίσθητη επιδερμίδα. Ακολουθείτε πάντα μια ρουτίνα για μετά το ξύρισμα ώστε η επιδερμίδα σας να φαίνεται (και να τη νιώθετε) στα καλύτερά της.

Θέλετε να πειραματιστείτε ακόμα περισσότερο με τις τρίχες του προσώπου σας; Δείτε τον οδηγό μας για τα κορυφαία στυλ γενειάδας.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;