Ένας άντρας με λεπτό μουστάκι με μολύβι

Ξύρισμα και Styling για Λεπτό Pencil Μουστάκι

Κλασσικό. Old school. Το μουστάκι με στυλ pencil είναι ένα λεπτό, τολμηρό στυλ, που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες και είναι γνωστό μέχρι και σήμερα. Έχουμε όλα τα εργαλεία και τα κόλπα που χρειάζεστε για να κάνετε το look δικό σας.

Είναι το Μουστάκι Pencil Mustache το Κατάλληλο για Σας?

Πριν προχωρήσετε, αναρωτηθείτε πρώτα: είναι το μουστάκι pencil το κατάλληλο look για το πρόσωπό σας; Αυτό το στυλ ταιριάζει εξαιρετικά σε πιο σκούρες τρίχες, αλλά όχι τόσο πολύ με πολύ ανοιχτόχρωμες τρίχες στο πρόσωπο. Αν δεν είστε σίγουροι για αυτό το στυλ, μπορείτε να δείτε πρώτα μερικά άλλα στυλ μουστάκι για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Το άνω χείλος είναι το σημείο όπου οι τρίχες του προσώπου αναπτύσσονται συνήθως ταχύτερα, οπότε ένα μουστάκι pencil μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας για μια ειδική περίσταση.

Υπάρχουν επίσης δύο διαφορετικά στυλ: διπλό μουστάκι pencil (που αποτελείται από δύο μισά με ένα μικρό κενό στο κέντρο) ή ένα που είναι απλά ίσιο. Αν το πρόσωπό σας έχει τετράγωνο σχήμα, ένα ίσιο μουστάκι μπορεί να κάνει πολλές γωνίες. Αλλά με πρόσωπο σε σχήμα οβάλ ή καρδιάς, αυτό το στυλ μπορεί να δείχνει υπέροχο.

Τα Κορυφαία μας Εργαλεία Ξυρίσματος

Πριν κόψετε και φτιάξετε τις τρίχες του προσώπου σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ένας άντρας που στερεώνει τη λαβή Gillette με λεπίδα

Εργαλεία Περιποίησης για Μουστάκια:

  • Η Συσκευή στιλιζαρίσματος για όλες τις χρήσεις και η Μηχανή περιποίησης Γενειάδας της Gillette είναι ιδανικές για τριμάρσιμα, ξύρισμα και περιποίηση των τριχών του προσώπου σας. Χρησιμοποιήστε το για τα πάντα, από το να τριμάρετε τις πιο μακριές τρίχες στο μουστάκι σας, μέχρι να ξυρίσετε μια καθαρή γραμμή στο κέντρο του μουστακιού σας, για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.
  • Οι κοφτερές λεπίδες είναι το κλειδί για την αποφυγή κοψιμάτων στο ξύρισμα. Θα λάβετε μια ανταλλακτική κεφαλή ProGlide μαζί με τη Μηχανή περιποίησης Gillette, αλλά μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δε θα ξεμείνετε ποτέ από φρέσκες, κοφτερές λεπίδες κάνοντας εγγραφή στο Gillette Shave Club.
  • Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν όπως το Τζελ Ξυρίσματος Fusion5 Men's Ultra Sensitive πριν ξεκινήσετε το ξύρισμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε ένα πιο βαθύ ξύρισμα, προστατεύοντας παράλληλα την επιδερμίδα σας από τα καψίματα που προκαλούνται από το ξυραφάκι και τις τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα.
  • Μετά το ξύρισμα, διατηρήστε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη με το After shave Balm της Gillette.

Συμβουλές για τον Σχηματισμό της Γενειάδας Σας

Όταν φτιάχνετε οποιοδήποτε είδος για μουστάκι, πάρτε το αργά. Τριμάρετε μόνο λίγες τρίχες κάθε φορά για να αποφύγετε τα λάθη. Η Συσκευή στιλιζαρίσματός μας για όλες τις χρήσεις διαθέτει λεπίδα ακριβείας για να κάνει αυτό το κομμάτι πιο εύκολο, ενώ η λεπίδα ProGlide διατηρεί το ξύρισμα όσο το δυνατόν πιο βαθύ. Η Μηχανή περιποίησης είναι επίσης αδιάβροχη, ώστε να μπορείτε να σχηματίσετε το μουστάκι σας ακόμα και στο ντους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόχειρο έναν καθρέφτη.

Εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, το Ξυραφάκι Gillette SkinGuard Sensitive είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια κρέμα ξυρίσματος που έχει σχεδιαστεί για την επιδερμίδα σας, όπως το Τζελ ξυρίσματος SkinGuard Men's Sensitive.

Παρακολουθήστε για περισσότερες οδηγίες ξυρίσματος για το τέλειο pencil μουστάκι.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;