πώς να κόψετε μια τέλεια λαιμόκοψη γενειάδας

Λαιμόκοψη γενειάδας: Οδηγός Περιποίησης Ανδρικής Γενειάδας

Η σύνθεση της γενειάδας σας είναι ένα σημαντικό μέρος της εμφάνισής σας. Ειδικά αν είναι αποσπασματικά, γκριζαρισμένα, ή αξύριστα. Για να δείχνετε στα καλύτερά σας, θα πρέπει να υπάρχει μια σταθερή γραμμή μεταξύ της γενειάδας σας και του λαιμού σας, πράγμα που σημαίνει ότι το τακτικό τριμάρισμα και ξύρισμα είναι το κλειδί.

Δείτε μερικές συμβουλές για τη φροντίδα του περιγράμματος της γενειάδας σας.

Βρείτε τη Λαιμόκοψη της Γενειάδας σας

Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και ακολουθήστε τα δάχτυλά σας από το μήλο του Αδάμ μέχρι τα αυτιά σας. Αυτή είναι η λαιμόκοψη της γενειάδας σας. Διατηρήστε την φρεσκοξυρισμένη για να δείχνετε κομψοί.

Επιλέγοντας τα Σωστά Προϊόντα Περιποίησης Τριχοφυΐας Σώματος

Ακριβώς όπως το πρόσωπό σας, έτσι και ο λαιμός σας μπορεί να εμφανίσει καψίματα από το ξυράφι, ερεθισμό του ξυρίσματος, και γυρισμένες τρίχες. Η χρήση, όμως, ποιοτικών προϊόντων μπορεί να βοηθήσει.

Για ακριβές και ομοιόμορφο τριμάρισμα, δοκιμάστε το King C. Gillette Beard Trimmer.

Συμβουλή από επαγγελματίες: Ρυθμίστε το μήκος της μηχανής περιποίησης σε δύο επίπεδα μικρότερο από αυτό που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Κουρευτικό για γένια King C. Gillette

Στη συνέχεια, βάλτε το Τζελ ξυρίσματος King C. Gillette Transparent Shave Gelνα δουλέψει. Αυτό το τζελ ξυρίσματος βοηθά στην ενυδάτωση των τριχών του προσώπου σας και διατηρεί το δέρμα σας λείο, ώστε το ξυραφάκι σας να μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Για το επόμενο μέρος, χρησιμοποιήστε το ξυραφάκι King C. Gillette Neck Razor για ένα στενό ξύρισμα.

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το κόψιμο πιο κοντών τριχών είναι ευκολότερο; Το ντους πριν το τριμάρισμα μπορεί να βοηθήσει. Απλά θυμηθείτε να ρίξετε λίγο δροσερό νερό στο πρόσωπό σας πριν ξεκινήσετε το τριμάρισμα. Αυτό βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, ενώ μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης γυρισμένων τριχών στον λαιμό σας. Συμφέρει.

Πώς να Τριμάρετε την Γενειάδα Λαιμόκοψή Σας

Ακολουθούν οι καλύτερες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν τριμάρετε το περίγραμμα της γενειάδας σας:

Βήμα 1: Βεβαιωθείτε ότι δεν τριμάρετε πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά. Αυτό θα μπορούσε να σαμποτάρει το όλο look.

Βήμα 2: Ξεκινήστε από το κέντρο του λαιμού σας στο μήλο του Αδάμ. Κόψτε κάθε τρίχα κάτω από τη γραμμή που έχετε προσδιορίσει ως τη λαιμόκοψη της γενειάδας σας.

Βήμα 3: Τριμάρετε από το κέντρο. Χρησιμοποιείστε το ξυραφάκι σας προς το ένα αυτί, προσέχοντας τη γραμμή του πηγουνιού σας καθώς προχωράτε.

Βήμα 4: Επιστρέψτε στη μέση του λαιμού σας και τριμάρετε προς την άλλη κατεύθυνση μέχρι να αφαιρέσετε όλες τις τρίχες που φυτρώνουν κάτω από τη γραμμή της γενειάδας σας.

Κάντε υπομονή και δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να αποκτήσετε κάποια εμπειρία. Αν κατά λάθος κόψετε τα γένια σας, μπορείτε συνήθως να περιμένετε μία ή δύο ημέρες για να ξαναφυτρώσουν. Αλλά αν η γενειάδα σας αργεί να μεγαλώσει, ίσως είναι καλό να σκεφτείτε ένα νέο στυλ για τις τρίχες του προσώπου.

Πώς να Σχηματίζετε τη Λαιμόκοψη της Γενειάδας Σας

Όταν σχηματίζετε τη γραμμή γενειάδας σας κάτω από τα αυτιά, μπορείτε να επιλέξετε ένα τετράγωνο ή στρογγυλεμένο τελείωμα. Ελέγξτε το πρόσωπό σας- αν έχετε πιο τετράγωνο πηγούνι, οι πιο μαλακές άκρες θα φαίνονται πιθανώς καλύτερα. Αν έχετε πιο στρογγυλό πρόσωπο, προτιμήστε τετράγωνες άκρες γενειάδας. Η μηχανή περιποίησης King C. Gillette Beard Trimmer μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σωστό σχήμα.

Φροντίδα για τη Λαιμόκοψη της Γενειάδας Σας

Ολοκληρώστε την περιποίησή σας με το βάλσαμο King C. Gillette Beard Balm. Στη συνέχεια, φροντίστε την υπόλοιπη γενειάδα σας με το λάδι γενειάδας King C. Gillette Beard Oil.

Για να διατηρήσετε αυτή τη σύνθεση γενειάδας σε καλή κατάσταση, το παν είναι το τακτικό τριμάρισμα. Αν παρατηρήσετε ότι αυτή η περιοχή αρχίζει να φαίνεται ατημέλητη, ήρθε η ώρα να ξυριστείτε ξανά. Με λίγη εξάσκηση, θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε το περίγραμμα της γενειάδας σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε μερικές ακόμα συμβουλές για το styling της γενειάδας!

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;