6 Στυλ γενειάδας για οβάλ πρόσωπα

Τα Καλύτερα Στυλ για Οβάλ Πρόσωπα: Μοντέρνες και Διαχρονικές Επιλογές

Με ένα οβάλ πρόσωπο και τα κατάλληλα εργαλεία ξυρίσματος, υπάρχουν πολλά στυλ που μπορείτε να δοκιμάσετε. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα γένια κολακεύουν αυτόν τον τύπο προσώπου, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε ένα νέο look;

Ακολουθούν έξι από τα κορυφαία στυλ γενειάδας και μουστάκι για οβάλ πρόσωπα.

Στυλ Γενειάδας για Οβάλ Πρόσωπα

Chevron

Μουστάκι Chevron

Το Μουστάκι Chevron είναι μια γραμμή σε σχήμα V που καλύπτει ολόκληρο το άνω χείλος σας. Οι τρίχες στο πρόσωπο δε χρειάζεται να είναι μόνο γενειάδα. Τα μουστάκια μετράνε επίσης ως τρίχες στο πρόσωπο, και αυτό το κλασικό chevron look είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μουστάκι Horseshoe «πέταλο»

Μουστάκι Horseshoe «πέταλο»

Όχι μόνο για καουμπόηδες, το Μουστάκι Horseshoe «πέταλο» είναι ένα κανονικό μουστάκι αλλά με μακριές λωρίδες που φτάνουν μέχρι το πηγούνι σας.

Αυθεντικό Μουστάκι

Αυθεντικό Μουστάκι

Αυτό το απλό μουστάκι βρίσκεται πάνω από το άνω χείλος. Μην τριμάρετε πολύ προσπαθώντας να το κάνετε συμμετρικό.

Soul Patch

κλασικό Soul Patch

Το κλασικό Soul Patch είναι μια μικρή λωρίδα τρίχας κάτω από το κέντρο του κάτω χείλους σας.

Ολοκληρωμένη Γενειάδα

Αν μπορείτε να αφήσετε γένια, κάντε το. Μόνο φροντίστε να τη διατηρείτε περιποιημένη με τις σωστές συμβουλές και προϊόντα περιποίησης της γενειάδας.

Γενειάδα Corporate

Γνωστό και ως «επαγγελματικό μούσι», αυτό το επαγγελματικό στυλ είναι ιδανικό για χώρους εργασίας. Αφήστε ένα κοντό μούσι (περίπου ένα εκατοστό έως δυόμισι εκατοστά σε μήκος) και διατηρήστε το περιποιημένο και καλοχηματισμένο.

Ψάχνετε περισσότερα στυλ; Δείτε περισσότερα στυλ για τις τρίχες στο πρόσωπο, ή αν έχετε ήδη βρει το αγαπημένο σας, γράψτε μας στο Twitter @Gillette για να μας το δείξετε.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;