4 Κορυφαία Στυλ Γενειάδας Goatee για Άνδρες

4 Κορυφαία Στυλ Γενειάδας Goatee για Άνδρες

Δε χρειάζεται να αφήσετε τελείως τη γενειάδα για να έχετε όμορφες τρίχες στο πρόσωπο. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, τετράγωνο σχήμα ή στενό πηγούνι, γνωρίστε ένα υποτιμημένο, κλασικό στυλ γενειάδας: το στιλ Goatee. Το στιλ Goatee μουστάκι είναι ένα δημοφιλές στυλ για στρογγυλά πρόσωπα, ενώ το Royale Beard Goatee κολακεύει πρόσωπα με έντονες γραμμές στο πηγούνι.

Πριν δούμε τα καλύτερα στυλ αυτή τη στιγμή, ας ξεκινήσουμε με το πώς να ξυρίσετε ένα στιλ Goatee.

Πώς να Ξυρίσετε ένα Στυλ Γενειάδας Goatee

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή—βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Η Συσκευή Στιλιζαρίσματος για Όλες τις Χρήσεις & η Μηχανή Περιποίησης Γενειάδας από τη Gillette έχει όλα όσα χρειάζεστε, όπως τρία διαφορετικά μήκη χτενών: 6 mm, 4 mm και 2 mm. Χτενίστε τις τρίχες του προσώπου σας πριν ξυριστείτε για να μην σκαλώνουν στη μηχανή περιποίησης.

Στιλινγκ για όλες τις χρήσεις και τρίμερ για γένια από την Gillette

Μόλις διαλέξετε ένα στυλ, θα τριμάρετε κατά μήκος της γραμμής της γενειάδας, φροντίζοντας όλες οι τρίχες σας να έχουν μήκος περίπου 3-5 χιλιοστά. Αφού τελειώσετε, διαμορφώστε το στιλ Goatee σας με τη μηχανή περιποίησης ακριβείας, ξεκινώντας από το λαιμό προς τα μάγουλα.

Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας, στεγνώστε το δέρμα σας και βάλτε λίγη κρέμα ξυρίσματος. Τα στιλ Goatee δείχνουν καλύτερα με σχηματισμένες άκρες, οπότε σε αυτό το σημείο αναλαμβάνει το ξυραφάκι σας. Βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα γύρω από το νέο σας στιλ Goatee είναι καθαρά ξυρισμένη χρησιμοποιώντας ένα φρέσκο ξυραφάκι και ελαφριές κινήσεις. Αφού τελειώσετε, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και ενυδατώστε το.

Χρειάζεστε περισσότερη καθοδήγηση; Δείτε περισσότερα αναλυτικά βήματα για το ξύρισμα και το styling ενός στυλ γενειάδας Goatee. Όταν είστε έτοιμοι, δοκιμάστε ένα από αυτά τα τέσσερα στυλ γενειάδας.

4 Στυλ Γενειάδας Goatee

Το κλειδί είναι να διατηρείτε το μούσι σας κοντό στα πλάγια και πιο γεμάτο στο πηγούνι. Κρατήστε αυτές τις γραμμές μυτερές κοντά στα ζυγωματικά σας.

Στυλ Γενειάδας Goatee

Στυλ Γενειάδας Goatee

Γνωστό και ως “Κυκλικό μούσι“, το στιλ Goatee είναι μια λωρίδα στο πηγούνι με μουστάκι. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή περιποίησης για να για να διαμορφώσετε το μούσι και, στη συνέχεια, με ελαφριές κινήσεις ξυρίστε το υπόλοιπο πρόσωπό σας εντελώς.

Στυλ μούσι Goatee χωρίς Μουστάκι

Στυλ μούσι Goatee χωρίς Μουστάκι

Παραλείψτε το μουστάκι για ένα στυλ που δείχνει το πηγούνι σας μακρύτερο. Χρησιμοποιήστε τη μηχανή περιποίησής σας για να σχηματίσετε τη γενειάδα σας και, στη συνέχεια, ξυρίστε τις υπόλοιπες τρίχες πάνω από τα χείλη και σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

Στιλ Goatee

Στιλ Goatee

Το petite goatee είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, ένα μικρό στιλ Goatee. Αυτή η εμφάνιση μπορεί επίσης να δείξει το πηγούνι σας μακρύτερο.

Η Γενειάδα Royale

Η Γενειάδα Royale

Ακόμη ένα είδος στιλ Goatee, η Γενειάδα Royale είναι ένα μουστάκι που πλαισιώνεται από μια λωρίδα από γένια. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή περιποίησης για το σχήμα και στη συνέχεια ξυρίστε τις τρίχες που συνδέουν το μουστάκι με το μούσι.

Εσείς ποιο στιλ Goatee θα δοκιμάσετε; Κάντε μας tweet @Gillette για να μας ενημερώσετε ή δείτε τα άλλα στυλ για τρίχες στο πρόσωπο για περισσότερη έμπνευση.

Ηταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;